Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Bli starkare och rörligare – med motståndsband

Är du på jakt efter övningar och redskap med flera funktioner? Vill du bli starkare och rörligare samtidigt som du tränar skonsamt och förebyggande? Då är Gritin Resistance Band det perfekta träningsredskapet för dig.

Du hittar fler varianter av motståndsband på Amazon 
Motståndsband 5 nivåer 

Jämför pris på Prisjakt:

Miniband, eller motståndsband som det också kallas, är effektiva träningsredskap för hela kroppen. Det finns oändligt med övningar som går att anpassa efter dig och dina träningsförutsättningar. Gritin Resistance Band består av fem motståndsnivåer, i fyra olika färguppsättningar – perfekt för rehab, styrketräning eller flexibilitetsträning. 

Motståndsband används för att på ett skonsamt och effektivt sätt träna olika delar av kroppen. De går att använda för att öka motstånd och bygga styrka, förbättra teknik, till olika rehabövningar eller som uppvärmning. 

Gritin Resistance Band är multifunktionella motståndsband för träning av hela kroppen. De är gjorda av slitstark gummi för att klara av stretch och töjning utan att gå sönder. Det medföljer dessutom en instruktionsmanual med förslag på övningar för de olika motstånden. 

Motståndsband 3 nivåer 

Dessa motståndsband från CFX har ett yttre skikt av bomull, istället för det mer traditionella materialet gummi, vilket gör dem halkfria, elastiska och bekväma. Banden lämpar sig för olika typer av styrketräning och rörlighetsträning och kommer med tre motståndsnivåer och i två färguppsättningar. Perfekt för hemmaträning eller ett pass på gymmet!

Stretchband 

Jämför pris på Prisjakt: 

En annan variant av miniband är stretchband. Stretchband är annorlunda på sätt att ändarna inte fäster vi varandra, det vill säga det är bara ett enda långt band. Det innebär andra träningsmöjligheter, bland annat gällande överkroppsövningar. ROSENICE Stretchband är dessutom perfekt för olika typer av rehabträning eftersom du både kontrollerar själva rörelsen och motståndet. 

Spana in fler träningsredskap för styrka, rörlighet och stretching här

Läs mer: 

Kom i form till sommaren – träningskläderna du måste ha

Ta tag i ditt välmående – böckerna du bör fynda på rean