Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Bootcamp – kickstarta våren på bästa sätt

Har din träningsglädje infunnit sig än? Kanske stiger den i takt med att vädret blir varmare och dagarna ljusare? Om inte så har vi receptet på hur du kommer upp på benen igen – FitBeast hemmaträningskit har allt du behöver för att kickstarta våren.

Du hittar allt för din träning på Amazon 

3 in 1 träningsutrustning 

Maghjul, push up bars och hopprep – det är allt du behöver för att kunna sätta ihop ett eget bootcamp. Med dessa redskap kan du träna hela kroppen utan att behöva förflytta dig till gymmet, eller ens hemifrån. Och när vädret tillåter, varför inte samla ihop ett gäng och köra utomhus? Träningsutrustningen är anpassad för effektiv och ergonomisk träning: maghjulet kommer med en mjuk knädyna för att förhindra knäskador, handtagen på push up barsen är klädda i mjukt och svettabsorberande material som ger ett bekvämt och säkert grepp som skyddar dina handleder, hopprepet har halkfria skumhandtag och justerbar längd. 

Motståndsband

Andra träningsredskap som passar bra för hemmaträning eller utomhusträning är resistance band i olika längder och med olika motstånd. Just dessa från Tomshoo är av den längre modellen och passar framförallt bra för olika typer av biceps-, och tricepsövningar. Motståndsband är det perfekta träningsredskapet på ett bootcamp – ett tips är att söka upp ett utegym som är utrustat med olika typer av ställningar där banden kan fästas och användas

Kettlebells-set 

Kettlebells är det ultimata träningsredskapet på ett bootcamp och övningarna går att variera och anpassa efter alla deltagare. Varför inte köra ett cirkelfyspass med fokus på kettlebells?

De här kettlebellsen säljs enskilt eller som ett komplett set och finns i storlekarna 4 kilo upp till 20 kilo. Handtagen är både latexfria och halksäkra för ett bättre grepp. 

Koordinationsset

Det här träningssetet består av 20 koner och en löpstege – det är den perfekta utrustningen för kondition-, och koordinationsträning. Det är bara att slänga väskan med redskapen över axeln, bege er ut i vårsolen och kicka igång träningen. 

Du hittar fler tillbehör till träningen här

Läs mer: 

Bli starkare och rörligare – med motståndsband

Kom i form till sommaren – träningskläderna du måste ha