Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Börja det nya året med att organisera hemmet

Nytt år, nya löften – ny ordning hemma.
Här är fem smarta lösningar som får fason på hemmet 2022.

På Amazon.se kan du hitta smarta förvaringslösningar för hela hemmet

Oavsett om du är typen som vill ha millimeterprecision på blommorna i fönstret eller typen som gärna slänger kläderna på golvet har du chansen att fixa till stilen därhemma. Smidiga förvaringslösningar är ett enkelt steg på vägen – oavsett rum och utrymme.

Lufttäta förvaringsburkar, Chef´s Path

Massor av olika burkar, lådor och förpackningar gör köket rörigt. Med ett komplett set på 24 delar finns en förvaringsburk för varje behov – såväl torrvaror som kylvaror får plats. Setet är designat för att minimera utrymmet i skafferiet och kan enkelt staplas även i kylskåpet.

Lådinredning, fengman123

Erkänn, visst har du också ett kaos i byrålådorna? Med de här smidiga lådinsatserna kan du enkelt sortera upp underkläder, halsdukar, jeans – ja, vad du nu har i lådan. Totalt sju fack finns i varje lådinsats, som dessutom är genomskinlig för att det ska bli lättare att hitta.

Sugkopp, Vakuplastic

Ibland behöver man en extra hängkrok snabbt, då är denna sugkopp räddningen! Kan fästas på de flesta väggar. Eftersom fyra sugkoppar ingår i varje set kan de även rama in ett större foto, smart va?Förvaringsbricka, LYTIVAGEN
Du är på väg ut genom dörren men hittar varken nycklar eller mobiltelefon. Med en förvaringsbricka i hallen hade problemet aldrig uppstått – här samlar du alla viktiga prylar på samma plats, varje dag, året runt.

Vacuumpåsar, logei

Kläder som inte ska användas på ett bra tag kan ta upp mycket plats i klädskåpet, helt i onödan. Stoppa ner plaggen i en vacuumpåse, dra igen förslutningen, anslut en dammsugare, sug ut luften – och du har gjort en platsbesparing på upp till 75 procent!

Fler förvaringslösningar kan du hitta här