Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Bortbjuden på middag – 5 roliga presenter att ta med

När du bjuder in är det mycket lättare. Du planerar och lagar middagen, dukar vackert och tänder ljusen. Stämningen är garanterad och du slipper tänka på gå-bort-present. För vad ger man någon som man redan gett ett dussintal vinflaskor?

På Amazon.se hittar du fler förslag på presenter

Såklart kommer det bli fantastiskt trevligt att träffas igen, speciellt nu när de flesta faktiskt har fått sina doser vaccin. Det är enklare att se ljuset i tunneln nu. Nu är det väl ändå okej att gå iväg på middag i goda vänners lag?

Du kommer hem från jobbet och inser att du inte tänkt på vad du ska ge dem när du kommer dit på fredag. Direkt vandrar tankarna mot vinflaskor. Kanske en Barolo? Eller varför inte en Amarone? Det gillar dem ju. Problemet är bara att du alltid ger dem samma sak: en vinflaska. Du tänker att det borde finnas något roligare att ge dem, men vad?

Klart det finns roligare grejer att ta med än en vinflaska. Här listar vi 5 otippade och roliga presenter att ta med när du är bortbjuden på middag.

Exploding Kittens: the board game

Pris: 234 kronor

“Den mest backade Kickstarter-kampanjen någonsin” säger väl tillräckligt om hur populärt Exploding Kittens faktiskt är? Dessutom är det väl mycket roligare att ta med ett brädspel som ni kan spela redan samma kväll, istället för en vinflaska?

Här kan du köpa den här presenten

Bucket List: 100 Things To Do

Pris: 189 kronor

Vet du redan på förhand att den du ska hem till är en äventyrare? Perfekt, då är 100 things to do en kanonpresent att lämna över när du knackat på dörren. Kanske kan hen redan pricka av några av aktiviteterna?

Här kan du köpa den här presenten

Badbomber

Pris: 244 kronor

När vi stod som värdar för en middag en gång, lämnade en gäst över vackert inslagna badbomber. Det var annorlunda och det blev såklart en succé. För vem vill inte krypa ned i badet och lägga i en badbomb? Det är underbart. Badbomberna är naturligtvis gjorda av organiska ingredienser och är fria från kemikalier.

Här kan du köpa den här presenten

Cards Against Humanity

Pris: 349 kronor

Om ni har en krass jargong och en relativt rå humor är Cards Against Humanity den perfekta gå-bort-presenten. Företaget bakom kortspelet beskriver det som “ett kortspel för hemska människor”. Alltså en perfekt present för människor med tvivelaktig moral.

Här kan du köpa den här presenten

Chanel Catwalk: The Complete Collection

Pris: 434 kronor

Coffee table-böcker smyckar ett rum och adderar personlighet till hemmet. Ska du hem till en person som uppskattar estetik, konst, mode och kultur är Chanel Catwalk: The Complete Collection en generös present att ta med. Den innehåller över 180 kollektioner som alla presenteras i catwalk-fotografier. Det här är en elegant och smakfull gåva.

Här kan du köpa den här presenten

Klicka här om du hellre letar bland utbudet själv