Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Budget varianten på Dyson – och två andra produkter som ger dig svallet

Dyson Airwrap har bokstavligen wrapped oss.
Var och varannan influencer har höjt stylingverktyget till skyarna.
Och ja, priset är därefter. Här är tre varianter som är ett alternativ om priset svider, och varför Dyson även är värd sitt pris.

Hitta allt inom skönhetsvård här

Hela youtube, instagram och tiktok har överröst av tutorials på det omåttligt populära värmeverktyget : Dyson airwrap. Stora som mindre influencers har lovordat den högteknologiska hårverktyget. Den ska både vara skonsammare mot håret tack vare dess luftteknik och att värmen aldrig överstiger 150 grader men också enkel och snabb att använda.

Något som dock varit en nackdel är priset, som får många kan vara saftigt att lägga på en stylingprodukt. Du må få plattång, värmeborste, locktång och fön i ett men priset är fortfarande inget var och varannan person kan hosta upp. Vill du investera i en dyson så är den väl värd sina slantar av att bedöma av recensionerna den har fått. Men om du behöver avvakta tills plånboken fått vila ut lite så finns det modeller för ett billigare pris som gör vad de lovar.

Remingtons värmespolar har länge varit mångas favorit. Modern teknik möter klassisk styling. Du rullar enkelt upp spolarna och låter de sitta i medans du gör dig redo för festen eller arbetsdagen, sen voila – hollywoodsvallet är ditt.

Ett annat populärt värmeverktyg, som även är youtubern Therese Lindgrens favorit, är BaByliss Big hair dual som är en roterande värmeborste som på nolltid ger dig ett salongsfönat hår.

Så en dyson behöver inte vara vägen fram till fabulöst hår, det finns stylingverktyg som ger dig svallet på nolltid utan att behöva kosta skjortan. Men Dyson är alltid Dyson. Som stylingverktygens Prada.

Torrt och skadat hår? Här är bästa tipsen för att återfå glansen

Dyson kopian

Kan ej hitta produkten.

En billigare variant som kan vara väl värt att prova. Enkel styling då lufttrycket gör att håret automatiskt lindas längs luftflödet – du behöver inte stå och vrida och trixa själv. Luftutloppstemperatursensorn mäter lufttemperaturen mer än 40 gånger per sekund och överför sedan data till den interna mikroprocessorn med intelligent temperaturkontroll för att hålla lufttemperaturen under 150 °C och förhindra att håret blåses bort från luftflödet.

Dyson Airwrap

Dyson Airwrap drar till sig och omsluter håret med hjälp av luft. Tack vare dess coandaeffekt drar den till sig håret och lockar det åt dig. Inga klämmor, handskar eller besvärliga lindningsmekanismer. Bara lockar och vågor med volym.
Den 13-bladiga motorn snurrar upp till 110 000 varv per minut och genererar därmed ett tryck på 3,2 kPa – vilket är tillräckligt för att skapa Coandaeffekten. Smoothing-borstarna utnyttjar Coandaeffekten för att dra håret till borstens yta, samtidigt som luft riktas längs med hårstråna för att skapa ett jämnt och rakt resultat.
Intelligent värmekontroll mäter luftflödets temperatur över 40 gånger per sekund och reglerar värmen för att säkerställa att temperaturen alltid håller sig under 150 °C. Som om det inte vore nog så stylar och torkar Dyson Airwrap på samma gång. Ni hör ju– inte konstigt att den är så populär.
.

Remington värmespolar

Lockar som håller längre och inga värmeskador? Ja det är sant, det går. Rullarna från Remington har joner som minskar frizz vilket ger mjuka och fina lockar och ett glänsande resultat. De här rullarna låter dig styla håret ända upp till rötterna, allt för att kunna uppnå den glamourösa stil du vill ha. Med fyra mindre, tio medelstora och sex stora rullar har du allt du behöver för att få till dat glam. Rullarna har dessutom Cool Touch-ändar för att säkerställa att värmen endast appliceras på håret, vilket gör rullarna super bekväma att använda.

BaByliss Big Hair Dual roterande varmluftsborste för volym, form och glans

Roterade varmluftsborste för en perfekt blow-dry finish. Slipp stå och vrida och vända med borste och hårblås, denna gör allt åt dig. Den keramiska borsten roterar medan de mjuka borsten griper tag i, kontrollerar och slätar ut håret, så du enkelt kan få samma perfekta resultat som hos en professionell frisör.
Med två utbytbara borstar i olika storlekar, perfekt för att öka volymen, fylligheten och formen på alla hårlängder.

Här kan du läsa mer om hur du får till de glamourösa lockarna 

Läs mer här om hur du kan få friskare och längre hår

Hitta fler stylingverktyg här