Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Bullet journaling – det nya sättet att planera ditt liv

Tänk om du kunde samla alla planer, tankar och målsättningar på ett och samma ställe. Och tänk om du kunde göra det analogt med en personlig touch.
Bullet dot journal från Ottergami är en allt-i-ett-bok för allt som försiggår i ditt liv – den perfekta lösningen på vardagspusslet.

Du hittar allt för bullet journaling på Amazon 

Bullet dot journal med stenciler 

En bullet journal är en blandning mellan en dagbok och en kalender. Den har olika funktioner för olika människor men några av de vanligaste användningsområdena är för att skriva ner tankar, möten, livsmål, påminnelser, listor mm. En bullet journal bygger på din kreativitet, det vill säga att det är du som skapar innehållet. Du kan dock behöva lite hjälp i början och då kan det vara bra att välja en bullet journal som innehåller några hjälpmedel – som denna från Ottergami.

Det här är en bullet dot journal vilket innebär att den har prickade sidor istället för blanka, rutiga eller linjerade. Den är bland annat utrustad med tre så kallade “journal stencils”. Stencilerna består av olika mönster för planering, listor och dekoration och är det perfekta kom-igång-kittet!

Bullet Journal Startset

En annan variant är detta Premium Bullet Journal Startset från Papierdrachen. Den innehåller bland annat ​​fem stenciler för att rita olika bullet journal-former och fyra ark med klistermärken för att dekorera och göra dina sidor personliga. Även denna bullet journal har prickade sidor (punktrutnät).

Bullet Journal ”Greenery Rose”

En tredje variant är Bullet Journal i färgen ”Greenery Rose”. Sidorna är prickade men utöver själva punktrutnätet är den helt tom. Det är en perfekt bullet journal för dig som vill göra allt från scratch.

Essentials Dotted Journal Stickers

Det finns många sätt att dekorera din bullet journal och utöver stenciler är klistermärken ett utmärkt sätt att sätta din personliga touch på sidorna. 

Dessa Journal Stickers innehåller bland annat siffror, symboler och pilar och blir ett färgglatt inslag i din journal. 

Planner Stickers

Dessa Planner Stickers från ‎Peter Pauper Press innehåller bland annat klistermärken med uppmaningar av olika slag, som ”Don’t forget”, ”Appointment” och ”Date night” – perfekta för att planera veckan!

Bullet Journal Klistermärken

Den här produkten ‎innehåller flera ark med olika typer av klistermärken, som till exempel månader, blommor och dekorationer. Perfekt för planering, listor och anteckningar.  

Gelpennor (48 färger)

Du behöver såklart pennor att rita och skriva med i din bullet journal. Det här pennsettet innehåller regnbågens alla färger och är precis den färgklick du behöver för att skapa magi i din journal. Pennorna kommer i olika stilar bläck: Metallic, glitter, neon och pastell.

Du hittar mer pennor och skrivmaterial här

Läs mer: 

Kindle Oasis – nästa generations läsupplevelse

Börja det nya året med att organisera hemmet