Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Byxorna du vill ha i garderoben

Att bygga en bra bas är A och O när det kommer till en fungerande, mångsidig garderob. En bra basgarderob är grunden i varje klädsel. Och du vill se till att ha grunden lagd, framförallt inför hösten. Med dessa tre, olika byxor kommer du långt.

På amazon.se hittar du en hel sektion specifikt avsedd för kläder och mode

Med hösten kommer chans till förändring. Det ges en möjlighet att börja om på nytt. Av den anledningen kan det därför vara klokt att se över din garderob. Vi rekommenderar att snegla på byxorna framförallt. Eftersom byxor kan göra under för en outfit. Det kan verkligen sänka betyget på en klädsel om byxorna passerat bäst-före-datum med råge. Vi har tre förslag på vilka byxor vi rekommenderar att du jackar upp dig med, nu när hösten är i intågande.

Klassiska chinos
Traditionellt sett är chinos inte en formell byxa. De är snarare i klass med manchesterbyxan och jeansen. Eftersom materialet är aningen tjockare, ansågs det vara en lämplig arbetsbyxa för militären. Men det är en odödlig klassiker som bara bör finnas i var mans garderob. Ett par chinos är en oumbärlig stapelvara. Det är ett plagg som fungerar att bära till allt. Uppklätt som ledigt. Och på grund av kvaliteten och färgen i Levis chinos blir det väldigt enkelt att bära dem till både kavaj och sneakers.


Cargo pants
Workwear-trenden har stått i zenit ända sedan cargobyxorna slog ned som en bomb kring mitten på 2010-talet. Estetiskt och funktionellt har varit ledorden för de största modehusen. Vi kan förstå varför. Cargo pants gör sig bra till alla casual situationer du kan tänkas hamna i. Eftersom det är ett så mångsidigt, och enkelt plagg att använda. Våra favoriter kommer från Benk, ett märke som specialiserat sig på funktionella klädesplagg. Därför är det inte konstigt att Benk gör branschens fräschaste cargo pants.


Manchesterbyxor
Det är något speciellt med manchesterbyxor till hösten. Det brukar fortfarande vara rätt varmt ute, när solen ligger på. Lövens färger förändras från klart gröna till knastrigt gula och röda. Den här settingen kräver nästan ett par manchesterbyxor, till en mysig kashmirtröja. Vi vet att manchesterbyxor länge varit en vattendelare bland män i vårt avlånga land. Konnotationerna till manchesterbyxor generellt, varierar kraftigt. Vi är dock inte alls osäkra på vad vi känner. Vi gillar det. Skarpt. Att det är amerikanska Wrangler som ligger bakom dem skadar naturligtvis inte.


Udda kostymbyxor
Vi vet att vi, till en början, skulle rekommendera tre byxor att ha på plats i garderoben inför hösten. Det är inte alltid lätt när kollektionen vi plockat in är så bra som denna hösts faktiskt är. Vi kan i ärlighetens namn inte komma på en kollektion som varit så självklar som denna. Därför vill vi slänga in en bubblare.

Om det är så att du redan investerat i ett par chinos, ett par cargo pants och ett par manchesterbyxor. Eller ser över garderoben och kommer till slutsatsen att byxorna faktiskt håller en höst till, kan det vara värt att slänga ett öga på dessa. Ett par udda kostymbyxor är det ultimata alternativet att bära när du vill se dressad ut, utan att klä upp dig. Med ett par udda kostymbyxor, framförallt med dessa från Selected Homme, kan du känna dig trygg i att du alltid kommer hitta matchningsmöjligheter.


Vill du själv bläddra bland ett större utbud kläder – klicka då här