Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Capture the moment – så lyckas du med dina foton och filmer

Sluta stressa fram ögonblicken, de rätta vinklarna och det bästa ljuset.
Med GoPro HERO9 kan du röra dig, flytta dig och ändra dig och ändå knäppa de snyggaste bilderna!

Du hittar allt för foto och film på Amazon

GoPro CHDHX-901-RW HERO9

Att hinna fånga det perfekta ögonblicket på bild eller video är inte det lättaste. Skakigt, suddigt och ofokuserat är bara några av alla oönskade utfall. Men det går att få hjälp – och inte av en professionell fotograf som gör jobbet åt dig – utan av GoPro HERO9 Black

Mer kraft. Bättre skärpa. Mer stabilitet. Det är bara några av beskrivningarna av GoPro HERO9 Black. Funktionerna i GoPro HERO9 Black ger dig möjlighet att skapa videor med upplösning i upp till 5K som behåller skarpheten i detaljerna och ger en verklighetstrogen bildskärpa. Och HERO9 Blacks avancerade videostabilisering, HyperSmooth 3.0, ger horisontutjämning i kameran. 

GoPro HERO9 Black har en skärpa på 20 MP vilket resulterar i skarpa foton i proffskvalité. Den är också utrustad med SuperPhoto vilket innebär att HERO9 Black automatiskt väljer den bästa bildbehandlingen för dig. Smart va? 

Missa aldrig ett ögonblick

Det finns inget som är så trist som att vara sekunder ifrån att knäppa den där perfekta bilden – och missa. Men tack vare funktionen HindSight behöver du aldrig hamna där igen. HindSight innebär nämligen att HERO9 Black börjar spela in videon 30 sekunder innan du trycker på inspelningsknappen. Hur smart är inte det? HERO9 Black har ytterligare en funktion med ungefär samma syfte; LiveBurst fotar det som händer 1,5 sekund före och efter bilden för att säkerställa att du hinner fånga precis det du vill på bild. 

GoPro HERO9 Black har flera andra funktioner värda att nämna och ett urval av dessa är: Intuitiv pekskärm, röststyrning och igenkänning av ansikten, leenden, blinkningar och motiv. Den är dessutom vattentät vilket gör att du kan fånga otroliga ögonblick även under ytan. 

Även och GoPro HERO9 Black har extremt många värdefulla funktioner, så finns det en hel del tillbehör som gör livet med en GoPro lite smidigare. 

Hanteraren – Ett flytande handtag för fotografering för hand i vattnet och på land

Magnetisk vridklämma – Fäst din GoPro på en mängd olika objekt med klämman eller magneter

Fodral & bärband – Ett skal av högkvalitativt silikon samt justerbart bärband 

Du hittar fler tillbehör till din GoPro här

Läs mer:

Få nya perspektiv med en egen cool drönare

Lista: Mobilerna som säljer bäst – just nu