Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Checklista: Allt du behöver till din bebis första tid

Ett skepp kommer lastat med bebisprylar.
Här går vi igenom några saker som garanterat hjälper dig som förälder till en nyfödd.

Hitta allt du behöver till din bebis första tid på Amazon.se

Att vara ute i god tid med att införskaffa nödvändigheter och prylar inför din bebis ankomst är att föredra, men ibland är det också lättare sagt än gjort. Det är mycket att tänka på och råden om vad som faktiskt tillhör “måsten” bland allt som man kan köpa för att vara redo skiljer sig åt.

En sak är säker och det är att alla barn är sina egna individer. Det innebär att du aldrig kan ta för givet att du innan du lärt känna barnet vet vilka prylar och metoder som fungerar för dig och ditt barn.

Det finns dock några saker som en övervägande majoritet av alla bebisar uppskattar, känner sig trygga av och underlättar vardagen för dig som förälder. Saker som du med all säkerhet kommer att ha nytta av, beprövade och uppskattade av miljontals mammor och pappor världen över.

Här går vi igenom bebisprylarna som varje blivande förälder bör snegla mot.

Babynest
Pris: 660 kronor
Det kan användas i sängen, soffan eller vagnen. Ett babynest är bebisens kanske näst gosigaste plats efter din famn och en praktisk sovplats som sluter om bebisen för att ge den både trygghet i form av närhet, men också kanter med säkerhetsmässiga fördelar.

Här kan du köpa ett babynest

Elektrisk babysitter, Ingenuity
Pris: 
1 207 kronor
Mycket av en bebis första tid består av närhet till föräldrarna. Men även föräldrar behöver få en sekund utan någon hängandes över sig ibland. Så är den elektriska babysittern en perfekt assistans. Som namnet antyder vaggar den bebisen utan att du behöver göra något och håller bebisen nöjd.

Här kan du läsa mer om och köpa babysittern

Babyvakt, Philips Avent
Pris: 426 kronor
Alla föräldrar vill hålla ett vakande öga på sitt barn, speciellt i låg ålder då bebisens sömn kanske inte varar under en hel natt. En babyvakt hjälper dig att hålla koll – oavsett vart du är.

Här kan du läsa mer om och köpa babyvakten

Blöjor, Pampers
Pris: 394 kronor
Blöjor går åt i stora mängder – så varför inte köpa på sig ordentligt? Det är alltid bäst att ligga lite på plus, snarare än att riskera att blöjorna är på väg att ta slut.

Här kan du köpa ett pack med 180 blöjor

Våtservetter, WaterWipes
Pris:
366 kronor
Mycket blir grisigt med en bebis. Då är våtservetter alltid bra att ha nära till hands.

Här kan du köpa våtservetter

Kantskydd, Dokpav
Pris:
60 kronor
När en liten krabat har börjat krypa runt och lär sig att stå och sedermera gå, ja då gäller det att se upp. Koordinationen är inte på plats hos ett litet barn som lätt ramlar in i allt möjligt. Det du inte vill är att barnet snubblar in i någon vass kant – där kommer kantskydden in i bilden och säkrar upp delar av lägenheten som inte är helt barnanpassade.

Här kan du läsa mer om och köpa kantskydden

Bilspegel, Onco
Pris: 
180 kronor
När man kör bil och har barnet i baksätet kan det var knepigt att hålla ett öga på vad ungen egentligen håller på med där bak. Därför är bilspegeln så fiffig.

Här kan du köpa en bilspegel

Fler bebisprodukter kan du hitta här