Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Dags att göra rent poolen – använd rätt prylar

För den som har lyxen att ha pool hemma väntar en magisk sommar. En sommar fylld med solande, badande och slappande - mestadels. För med en pool kommer också underhåll. Kanske börjar det bli dags att göra rent den? Då är den här artikeln precis vad du behöver.

Allt till poolen hittar du på Amazon.se

När du först köper en pool tänker du inte en sekund på rengöring och underhåll. Vi förstår det helt och hållet. Varför skulle du? Däremot kommer du, i takt med att poolen används, inse att den behöver göras rent. För annars blir det inte trevligt (eller hygieniskt) att hänga vid den.

Ibland kan det vara svårt att veta vad du behöver, och inte behöver, när du bestämt dig för att investera i en skönare tillvaro.

Därför listar vi här de prylar du behöver för att göra rent poolen

Startkit för poolrengöring

Pris: 204 kronor

Det är oundvikligt att poolen skräpas ned. Löv singlar ned från trädkronorna, hår faller av från de som badar och insekter flyger i utan att komma därifrån. Därför behöver du också ha ett startkit. Ett kit som inkluderar aluminiumstång, skimmer och vakuumhuvud. Det här är en perfekt början för dig som antinge har en mindre pool, ett spabad eller inte känner att du behöver investera i en robot.

Här kan du köpa den här produkten

Poolrobot

Pris: 6950 kronor

En poolrobot underlättar din vardag, eftersom du slipper tänka på att hålla poolen ren. Den minimerar alltså tiden du behöver lägga på att underhålla poolen, vilket i sin tur leder till att du kan ägna mer tid åt det du faktiskt tycker är roligt. Det enda du behöver göra är att byta filter då och då. Enkelt va?

Här kan du köpa den här produkten

Spiralslang

Pris: 227 kronor

Ibland går saker och ting sönder. Det kan vara frustrerande, men det går inte att göra så mycket åt. Behöver du byta spiralslang? Då är Intexs modell ett mångsidigt förslag. Den är nämligen enkel att byta ut och passar många filterpumpar och filtreringssystem.

Här kan du köpa den här produkten

Mirakelsvamp

Pris: 104 kronor

För den som har en uppblåsbar pool eller ett spabad är en mirakelsvamp ett måste. Det är ett life hack, som kommer spara dig så mycket tid. Den har en återanvändbar yta som gör att du kan slita den med hälsa. Dessutom är den miljövänlig och kemikaliefri!

Här kan du köpa den här produkten

Filterpatron för pumpar

Pris: 143 kronor

Har du ett pumpfilter? De flesta har det, och det är något som behöver bytas ut med jämna mellanrum. Anledningen till det är för att smuts fastnar i filtret med tiden och filtrets funktion försämras gradvis. Det här är en bra modell, till ett rättvist pris.

Här kan du köpa den här produkten

Hittar du inte vad du söker? Bläddra bland fler poolprylar här