Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Dags för grillat – värstingmodellerna du vill ha

Inget skvallrar så om sommaren och om lata dagar i solen som en perfekt grillad måltid. Såklart behöver du rätt grill för att ha en chans att imponera på kräsna gäster.

Vill du bläddra bland hela utbudet på världens största marknadsplats?

Efter att ha läst över 50 jämförande artiklar, inlägg, bloggposter och diverse marknadsmässiga material kan vi nu titulera oss som experter på grillarna som erbjuds för säsongen. Och det här är bara baserat på den empiriska studien. Addera därtill ett brinnande intresse för grillat till ekvationen.

Däremot är det här inte artikeln för den som vill komma billigt undan. Det här är snarare artikeln för den som vill ha det bästa av det bästa; créme de la créme. Det här är säsongens värstingmodeller, som lovar två saker: saftiga priser och hög nivå.

Om du, precis som vi, ämnar äta saker som enbart kommer springandes från grillens heta järn är det här den enda artikeln du behöver läsa idag.

Här är värstingmodellerna som får grannen avundsjuk

Joes Barbeque Smoker 16″ – amerikanare i lyxklassen

En smoker är ärkesymbolen för en ”All American BBQ” – och en Joe’s Smoker är en av de absolut bästa som finns på marknaden. Varför? För att en Joe’s BBQ Smoker gör att tiden står stilla. Du värmer upp den, förbereder maten och välkomnar gästerna till bordet – samtidigt som du är i nuet, på riktigt.

Kvaliteten känner och ser du omedelbart. Alla svetssömmar är rena och hela stålkonstruktionen är sandblästrad för att få till det värmebeständiga lacket. Denna speciella förberedelse utgör den bästa grunden för högtemperaturbeständig speciallack och förhindrar rost, på kort och lång sikt. Efter gammal tradition svetsas en Joe’s BBQ Smoker för hand, tillverkad för att hålla en livslängd. Ofta jämförs utseendet med ett ånglok och det är inte svårt att se varför, eller hur?

En smoker gör att du kan uppleva grillning på klassiskt vis, eftersom allt du tillagar får en ojämförlig och stereotypisk trärök-smak – och den kan bara uppnås i en riktig smoker.

Smoker 16″ Texas Classic kommer med utökad gaskammare och således också en större grillplatta med längre eldlåda.

Här kan du köpa Joes Barbeque Smoker

Nexgrill 5B Deluxe – gasolgrillen med keramisk bakbrännare

Nexgrill 5B Deluxe kommer med en integrerad sidospis i rostfritt stål, så att du kan (om du vill) laga annat till den tråkmåns som vill ha något annat än grillat. Tack vare en keramisk bakgrännare i locket blir det enklare att få det du vill grilla perfekt, både till ytan och smaken. Eftersom det genererar ett extra tryck av värmen på maten.

Det här är en värstingmodell som kostar en slant, men smakar det så kostar det. 12 000 kr är i sammanhanget inte så farligt, med tanke på att grillningen kliver upp på proffsnivå.

Här kan du läsa köpa gasolgrillen Nexgrill 5B Deluxe

Festnight G-BBQ – uteköket med suverän grill

Kan ej hitta produkten.

Med Festnight G-BBQ låser du upp uterummet på ett sätt som tidigare varit omöjligt. För nu kommer du kunna spendera tid i trädgården eller på verandan, samtidigt som du bjuder gästerna på en spektakulär middag. Det här uteköket har en integrerad skärbräda av trä, tvättställ i rostfritt stål och handfat i rostfritt stål. Naturligtvis kan du även köpa till grillmatta och grilljus om så önskas. Det här är verkligen en modell som passar dig som vill att sällskapet ska bli en naturlig del av grillningen.

I stålskåpet har du möjlighet att koppla in butan, propan eller LPG-gas.

Här kan du köpa uteköket Festnight G-BBQ