Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Dammsug bort dina problem

Håll bakterierna borta med hjälp av en dammsugare. Det gör att dina barn eller kanske din hund kan leka på golvet utan att du behöver oroa dig. Det finns många saker i livet vi besväras med. Låt inte smutsigt golv vara en av dem.

På Amazon.se hittar du gott om suveräna dammsugare 

Cleaning today keeps the doctor away. Det finns faktiskt en sanning i det uttrycket. Det är väldigt vanligt att man väljer att hålla hemmet rent för att inte skämma ut sig för gäster, eller för att tycker bostaden annars ser “tråkig ut”. Men det finns egentligen någonting viktigare bakom. Det gäller de ökända bakterierna.

Bakterier är något vi inte vill ha i våra hem. Speciellt inte då det kan förorena luften i vårt lilla paradis. Du må inte få ett tydligt sår av bakterier, men visst kan det ändå ställa till skada i form av bland annat trötthet och illamående. Det låter inte som ett hem någon vill leva i.

Att hålla golv och mattor rena är därför otroligt viktigt. Men oroa dig inte, en schysst dammsugare är lösningen på just det problemet.

Dammsug bort dina problem med hjälp av dessa maskiner

Electrolux Well Q7 två-i-en skaftdammsugare
Pris: 2 200 kronor
Här har vi en bästsäljare! Om du är ute efter en trådlös dammsugare har du hittat rätt. Med dess starka sugkraft lämnar den också ditt hårda golv glansigt. Skall du dessutom göra rent uppe på en bänk går det med ett klick att ta loss handdammsugaren. Lika lätt är det att bara sätta tillbaka handdammsugaren när du är klar. Så enkelt är det!

Här kan du köpa den här produkten

Philips PowerPro
Pris: 994 kronor (8% rabatt!)
Philips PowerPro kan med sin påslösa design låta fantastisk prestanda göra rent ditt golv. Med det sagt gör dess 900w  att du får hela 99,9% i dammupptagningsförmåga! Att den dessutom har kompakt form låter dig utan problem ta med den på besök hos barn eller föräldrar för att hjälpa dem med städning. Tänk vilken favorit du genast skulle bli i familjen.

Här kan du köpa den här produkten

 

BISSELL Multireach Active
Pris: 2 205 kronor
Vi har här en lättare och smidig två-i-en dammsugare. Med den här dammsugaren behöver du inte oroa dig för att hår skall trassla sig fast i maskineriet då den är rustad med en motordriven trasselfri borstrulle. När du känner dig klar med städningen kan du enkelt ta loss smutsbehållaren och kasta skräpet i soptunnan, lätt som en plätt.

Här kan du köpa den här produkten

Electrolux Pure D8.2
Pris: 1 570 kronor (12% rabatt!)
Här har du en riktigt miljövänlig skapelse som låter dig värna lite extra om planeten. Med hela 75% återvunnet material har du här en dammsugare med förmågan att vara tyst som en mus. Med hjälp av avancerad SmartMode-teknik känner dammsugaren automatiskt av underlaget den suger på, vilket får den att själv anpassa sugkraften. Hur häftigt är inte det?

Här kan du köpa den här produkten

Philips 8000 Sladdlös Handdammsugare
Pris: 5 040 kronor
Mina damer och herrar. Låt mig få presentera handdammsugarnas Rolls Royce. Med sitt mäktiga 360 graders munstycke blir städandet betydligt enklare. Med hjälp av dess LED-lampor avslöjas dolt damm vilket gör att du inte missar ett enda korn. Att du dessutom kan styra dammsugarens motor med hjälp av din telefon gör det hela ännu mäktigare.  

Här kan du köpa den här produkten

Electrolux Pure F9 Animal inkl. tillbehör för djur
Pris: 5 387 kronor
Är det så att du har husdjur hemma måste du ta och kika in den här. Den är nämligen speciellt anpassad just för dig med sällskap i hemmet. Med hjälp av dess munstycken kan du bli av med exempelvis hundhår och katthår i ett nafs. Med sin flexibla huvudenhet kan du dammsuga även de svåraste ytorna. Med andra ord kommer den här dammsugaren inte ens låta den busigaste rackaren komma undan med sina hyfs. 

Här kan du köpa den här produkten

Om du är ute efter fler saker för att hålla hemmet rent kan du klicka här