Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Därför får du vitare tänder med eltandborste

Efter du stängt av TV:n på kvällen är det enda du egentligen vill göra att kasta dig i sängen. Du vet dock att du först behöver borsta tänderna. Ett tråkigt måste. Så du kanske slarvar och borstar snabbare än du egentligen ska, trots att du vet att det inte är bra. Med en eltandborste gör du dig själv - och dina tänder - en tjänst.

Du hittar ett brett utbud av tandborstar på Amazon.se

Alla uppfinningar som gör livet enklare är värda sin vikt i guld. I synnerhet de uppfinningar som gör tråkiga måsten lite mindre tråkiga. Eltandborsten är en sådan. Att den dessutom inte kräver någonting tillbaka är väl fantastiskt? Du bara står där, rör sakta men metodiskt handen framåt och bakåt – och tänderna blir rena. Till och med renare än med en vanlig tandborste.

Dessutom kostar det inte särskilt mycket att köpa en eltandborste, med tanke på hur den betalar tillbaka. Det är en investering, om man vet vilken man bör gå för.

För att underlätta för dig listar vi marknadens bästa eltandborstar nedanför

Pulsonic eltandborste, Oral-B

När det kommer till snygga och smarta eltandborstar hamnar Oral-Bs modell Pulsonic ofta i topp. Det är helt enkelt en snygg och bra tandborste, till ett pris som passar många. 

Sonicare ProtectiveClean, Philips

Philips har under många år gjort sig kända som ett pålitligt märke för tänderna. Den här modellen är utrustad med den senaste teknologin och är designad för att kännas bra i hand och mun.

Vitality 100, Oral-B

För den som är sugen på att prova en eltandborste istället för en vanlig är Vitality 100 från Oral-B ett bra val. Det är en perfekt instegsmodell till det ljuva eltandborste-livet. 

Sonicare DiamondClean, Philips

DiamondClean från Philips är eltandborstarnas Rolls-Royce. Det är marknadens absolut lyxigaste och bästa eltandborste.

Genius X 2000, Oral-B

Oral-Bs slogan är “tandläkarnas märke”. Det är en otroligt smart slogan, eftersom det både klingar rätt och också backas upp av tandläkarkåren. Genius X 2000 är företaget värstingmodell. Den har sex borstningsfunktioner som alla arbetar för att polera dina tänder.