Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Därför mår du så bra av att stå och jobba

När omständigheterna tvingar oss till förändring gör man klokt i att ställa om och anpassa sig därefter. Många jobbar hemma under corona, men få investerar i rätt utrustning för att se till att nivån hemma håller samma standard som på jobbet. Resultatet blir onödigt slitage på kroppen.

På Amazon.se hittar du alla bordsstativ för en bättre arbetsmiljö hemma

För att kunna gå från att jobba på kontoret till hemma behöver man ofta se över hur arbetsklimatet faktiskt ser ut hemma. Det betyder att du kan behöva investera i nya och praktiska möbler. Möbler som underlättar för dig. De ergonomiska fördelarna väger tungt när du ska arbeta hemifrån merparten av dagen.

Vet du varför det är så bra att stå upp och jobba? Risken för diabetes typ 2, högt blodtryck och hjärt- och kärlsjukdomar minskar drastiskt om du varvar sittande med stående arbete. Risken för besvär med belastningsskador i rygg och nacke minskar. Du kommer att tillgodogöra dig din träning bättre om du står upp och jobbar. Du blir dessutom piggare, vilket i sin tur leder till att du koncentrerar dig bättre.

Här tipsar vi om bordsstativ som gör din arbetsmiljö i hemmet bättre.


Laptop-stativ, U-Kiss

Pris: 350 kronor
Känner du igen dig i att kreativiteten tryter efter ett par timmar framför skärmen? Prova då att ställa dig upp. Det gör att blodomloppet pumpar igång och spänningar släpper. Med det här bordsstativet kan du anpassa höjden och vinkeln, så att du skapar det perfekta klimatet för din arbetsdag. Det här bordsstativet är designat med tillräckligt utrymme mellan stödbenen, för att du ska kunna placera anteckningsblock, kalkylator och annat kontorsmateriel under stativet.

Här kan du köpa bordsstativet U-kiss.


Laptop-stativ, Dancal

Pris: 220 kronor
För den som har krav på snygg design och hög nivå, men som också förväntar sig ett bra pris, är Dancals laptop-stativ en fantastisk produkt. De justerbara ABS-auto-låsfogarna och 360°-roterande ben ger en mängd olika arbetspositioner, vilket i sin tur resulterar i att du får utrymme för att flexibelt kunna bestämma hur du vill arbeta.

Här kan du köpa ett bordsstativ från Dancal.


Bordsstativ, TKAS

Pris: 412 kronor
TKAS har utvecklat ett bordsstativ i fast position som är perfekt för en rad olika syften. Ibland är det av yttersta vikt att du reser dig upp från din kontorsstol, men ibland (bara ibland) är det fantastiskt att krypa ned i sängen och arbeta en liten stund därifrån också. I just de tillfällena är detta stativ utmärkt.

Här kan du köpa det här bordsstativet från TKAS.


Bordsstativ, NYDZ

Pris: 2501 kronor
Den stora fördelen med det här bordsstativet är att det kan ersätta ett fullständigt kontorsbord. Det innebär att du får praktisk funktion och design, till ett förmånligt pris. NYDZ bordsstativ är enkelt men snyggt, vilket gör att det ofta smälter in bra med övrig inredning. Det mäter, från sin högsta punkt, 860 mm.

Här kan du köpa det här bordsstativet från NYDZ.


Bordsstativ, ZCY

Pris: 1516 kronor
Tack vare att det här bordsstativet är anpassningsbart upp till 90 centimeters höjd, får du chansen att arbeta var som helst i hemmet. Eftersom du enkelt kan bära med dig det här stativet och därmed få en arbetsyta på olika platser. Den robusta bordsskivan är konstruerad av ett hållbart träkornslaminat, med en lätt läpp runt omkretsen för att förhindra att föremål glider av.

Här kan du köpa det här bordsstativet från ZCY.


Bordsstativ, IBLUELOVER

Pris: 322 kronor
Här är ett multifunktionellt bordsstativ för den som tycker om inredning med karaktär. Det här är nämligen gjort i bambu. Utöver ett stilfullt materialval mäter det här stativet 50 x 30 x 30 cm. Det innebär att du har gott utrymme för laptop, datormus och kaffekopp.

Här kan du köpa det här bordsstativet från IBLUELOVER.

På Amazon.se hittar du alla bordsstativ för en bättre arbetsmiljö hemma