Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Därför ska du använda eltandborste

Efter du stängt av TV:n på kvällen är det enda du egentligen vill göra att kasta dig i sängen. Du vet dock att du först behöver borsta tänderna. Ett tråkigt måste. Så du kanske slarvar och borstar snabbare än du egentligen ska, trots att du vet att det inte är bra. Med en eltandborste gör du dig själv, och dina tänder, en tjänst.

Du hittar ett brett utbud av tandborstar på Amazon.se

Alla uppfinningar som gör livet enklare är värda sin vikt i guld. I synnerhet de uppfinningar som gör tråkiga måsten lite mindre tråkiga. Eltandborsten är en sådan. Att den dessutom inte kräver någonting tillbaka är väl fantastiskt? Du bara står där, rör sakta men metodiskt handen framåt och bakåt – och tänderna blir rena. Till och med renare än med en vanlig tandborste.

Dessutom är det en investering i din tandhälsa. Se bara till att välja rätt.

För att underlätta för dig listar vi marknadens bästa eltandborstar nedanför

Pulsonic eltandborste, Oral-B

Pris: 699 kronor

När det kommer till snygga och smarta eltandborstar hamnar Oral-Bs modell Pulsonic ofta i topp. Det är helt enkelt en snygg och bra tandborste, till ett pris som passar många. Tack vare borsthuvudets utformning når den platser som blir svåra att nå med en vanlig tandborste, vilket i sin tur bäddar för ett resultat som en vanlig tandborste inte kan garantera.

Här kan du köpa Pulsonic

Sonicare ProtectiveClean, Philips

Pris: 990 kronor

Philips har under många år gjort sig kända som ett pålitligt märke för tandvård. Den här modellen är utrustad med den senaste teknologin och är designad för att kännas bra i hand och mun. Med sina tusen mikrorörelser ser ProtectiveClean till att göra rent på djupet. Den är dessutom skonsam mot tennisarmbåge och liknande.

Här kan du köpa Sonicare ProtectiveClean

Vitality 100, Oral-B

Pris: 186 kronor

För den som är sugen på att prova en eltandborste istället för en vanlig tandborste är Vitality 100 från Oral-B ett bra val. Det är en perfekt instegsmodell till det ljuva eltandborste-livet. Med största sannolikhet är det här del eltandborste som är mest bang for the buck, eftersom du kan åtnjuta hög kvalitet för ett schysst pris.

Här kan du köpa Vitality 100

Sonicare DiamondClean, Philips

Pris: 2616 kronor

Det finns alltid en värstingmodell. DiamondClean från Philips är eltandborstarnas Rolls-Royce. Det är marknadens absolut lyxigaste och bästa eltandborste. Hur man kan lova det? För att tandtekniker, forskare och ingenjörer lagt ned år av arbete för att till sist landa i DiamondClean. Du har flera olika lägen att välja på, allt beroende på vad dina tänder behöver för dagen.

Här kan du köpa Sonicare DiamondClean

Genius X 2000, Oral-B

Pris: 1870 kronor

Oral-Bs slogan är “tandläkarnas märke”. Det är en otroligt smart slogan, eftersom det både klingar rätt och också backas upp av tandläkarkåren. Genius X 2000 är företaget värstingmodell. Den har sex borstningsfunktioner som alla arbetar för att polera dina tänder.

Här kan du köpa Genius X 2000

Bläddra bland ett stort utbud av eltandborstar här