Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Därför ska du borsta tänderna med eltandborste

Efter du stängt av TV:n på kvällen är det enda du egentligen vill göra att kasta dig i sängen. Du vet dock att du först behöver borsta tänderna. Ett tråkigt måste. Så du kanske slarvar och borstar snabbare än du egentligen ska, trots att du vet att det inte är bra. Med en eltandborste gör du dig själv - och dina tänder - en tjänst.

Du hittar ett brett utbud av tandborstar och munhygien här

Alla uppfinningar som gör livet enklare är värda sin vikt i guld. I synnerhet de uppfinningar som gör tråkiga måsten lite mindre tråkiga. Eltandborsten är en sådan. Att den dessutom inte kräver någonting tillbaka är väl fantastiskt? Du bara står där, rör sakta men metodiskt handen framåt och bakåt – och tänderna blir rena. Till och med renare än med en vanlig tandborste.

Dessutom kostar det inte särskilt mycket att köpa en eltandborste, med tanke på hur den betalar tillbaka. Det är en investering, om man vet vilken man bör gå för.

För att underlätta för dig har vi listat marknadens bästa eltandborstar nedanför

Pulsonic eltandborste, Oral-B

När det kommer till snygga och smarta eltandborstar hamnar Oral-Bs modell Pulsonic ofta i topp. Det är helt enkelt en snygg och bra tandborste, till ett pris som passar många. 

Här kan du köpa Oral-B Pulsonic eltandborste

Sonicare Protective Clean, Philips

Philips har under många år gjort sig kända som ett pålitligt märke för tänderna. Den här modellen är utrustad med den senaste teknologin och är designad för att kännas bra i hand och mun.

Här kan du köpa Philips Sonicare Protective Clean eltandborste

Vitality 100, Oral-B

För den som är sugen på att prova en eltandborste istället för en vanlig är Vitality 100 från Oral-B ett bra val. Det är en perfekt instegsmodell till det ljuva eltandborste-livet. 

Här kan du köpa Oral-B Vitality 100

Sonicare Diamond Clean, Philips

Diamond Clean från Philips är eltandborstarnas Rolls-Royce. Det är marknadens absolut lyxigaste och bästa eltandborste.

Här kan du köpa Philips Sonicare Diamond Clean eltandborste

Genius X 2000, Oral-B

Oral-Bs slogan är “tandläkarnas märke”. Det är en otroligt smart slogan, eftersom det både klingar rätt och också backas upp av tandläkarkåren. Genius X 2000 är företaget värstingmodell. Den har sex borstningsfunktioner som alla arbetar för att polera dina tänder.

Här kan du köpa Genius X 2000 eltandborste

Vill du bläddra bland ett större utbud av tandborstar och munhygien?