Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Därför ska du ha solskyddsfaktor året om

Visste du att solens strålar även tar sig igenom dåligt väder? Du bör alltså smörja in dig med solskyddsfaktor även när det är mulet och dimmigt ute – säkra upp med högt solskydd med Vichy Capital Soleil SPF 50.

Du hittar ett stort utbud av solskydd på Amazon

Vichy – SPF 50 

Våren, värmen och ljuset är äntligen här! Och precis som varje vår tar vi vara på alla möjligheter att sitta ute och njuta av solen – det är varmt och det är skönt men det är också viktigt att skydda sig mot solljuset. För du kan både bränna dig och få färg även vid dåligt väder. Det beror dels på var du befinner dig i världen men också på vad du gör. Visste du till exempel att du kan bränna dig både när du badar i havet och chillar i skuggan? 

Vichy Capital Soleil med solskyddsfaktor 50 är en fuktgivande solkräm som hjälper till att skydda huden mot solens skadliga strålar. Krämen är lämplig för alla hudtyper – även för dig med känslig och solkänslig hy. Den är dessutom både vattenresistent och hypoallergen. 

Använd såhär: Applicera ett jämnt lager i ansikte och hals cirka 20 minuter innan exponering av solen. Applicera regelbundet, framförallt efter bad. Undvik att använda krämen runt ögon. 

Biotherm – SPF 30

Effektivt och återfuktande solskydd från Biotherm med solskyddsfaktor 30 – motverkar för tidigt åldrande, rynkor och pigmentfläckar orsakade av solens skadliga UV-strålar. Applicera mycket och ofta över ansikte, hals och dekolletage innan exponering av solen. 

La Roche Posay Solstick – SPF 50

Detta solstift från La Roche Posay med solskyddsfaktor 50 är speciellt anpassat för utsatta områden som öron, näsa, födelsemärken och ärr. Solstiftet är parfymfritt och passar personer med känslig och solkänslig hy. 

Skönhetsprodukter med solskyddsfaktor 

Ett bra sätt att se till att vara skyddad mot solen är att välja skönhetsprodukter med solskyddsfaktor.

Maybelline Foundation – med SPF 50

Maybelline Dream Urban Cover är en lätt och slät foundationen som innehåller SPF 50. Den finns i 20 olika nyanser och passar bäst för personer med normal till torr hy. Maybelline Dream Urban Cover innehåller även skyddande antioxidanter som vitamin E och vitamin B3. 

Kiki Milano BB-cream – med SPF 30

Daily Protection BB-cream från Kiki Milano är en tinted (lätt färgad) ansiktskräm med solskyddsfaktor 30. Den finns i 7 nyanser och är dermatologiskt testad – den både skyddar och återfuktar huden och ger en jämn och naturlig finish. 

Du hittar fler skönhetsprodukter med solskyddsfaktor här 

Läs mer:

Populära sminkprodukterna som vårdar din hy

Din guide till en cruelty free skönhetsrutin