Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Datorskärmarna som passar hela familjens behov

En gamingfantast, en programmerare och en fotointresserade i familjen?
Asus har en skärm som funkar för alla intressen.
Här är guiden för hela familjen till den bästa skärmen.

Spana in alla erbjudanden på ASUS här

Bråk och stök om vem som ska få skärmtid? Då är det kanske tid för att investera i fler datorer och skärmar där hemma, för vi lever trots allt i den digitala tidsåldern där det mesta görs, och kan göras, online.

Att sitta framför en skärm behöver inte per automatik vara något dåligt, tvärtom kan barn och vuxna ha utbyte av mycket lärdomar framför skärmen. Utveckla egenskaper som i framtidens arbetsliv kan vara till gagn, eller för den delen underlätta i arbetet eller plugget.

Att kategoriskt utesluta skärmtid är dumt, såklart behöver vi alla röra på oss och komma ut i den friska luften däremellan för en god helhetshälsa.

Att hitta rätt i datadjungeln kan däremot vara en utmaning, tur nog så gör vi det lite enklare med att gjort jobbet åt er. Vi listar tre skärmar som passar hela familjens behov.

Datorskärmen för redigering: ASUS ProArt 27 Tum

En datorskärm som passar utmärkt för redigering av film och foto. Med en 27 tums skärm med en upplösning på 2560 x 1440 är den optimal för all typ av bild-och filmbearbetning.

Internationell färgstandard med bred färgrymdstäckning för bästa skärpan och med ASUS-exklusiva ProArt Preset och ProArt palett som erbjuder många anpassningsbara färgparametrar är det svårt att misslyckas med sin redigering.

Dessutom har skärmen ett medföljande ergonomiskt stativ med vridbar, lutnings- och roterande funktion samt höjdjustering för bekväm användning, plus stöd för VESA väggfästen.

Datorskärmen för spelaren: ASUS TUF Gaming 

Kan ej hitta produkten.

En skärm för alla gamingfantaster. Med en 27 tums IPS-spelskärm med ultrasnabb bildupprepningsfrekvens på 165 Hz som utvecklats för professionella spelare så blir spelupplevelsen minst sagt uppslukande.

ASUS-Extreme-Low-Motion-Blur-Sync-tekniken (ELMB SYNC) möjliggör en reaktionstid på 1 ms (MPRT), medan Ghosting och rivning är kompatibelt med G-Sync.

Tack vare G-Sync-kompatibel-certifieringen ger VG27AQ en sömlös spelupplevelse utan att rivas av, genom att en variabel bildupprepning (VRR) används som standard.

Kompatibel med branschstandard HDR10 High Dynamic Range för färg- och ljusvärden som går utöver möjligheterna för konventionella skärmar

Ja ni hör ju, en skärm som bokstavligen öppnar upp för nya världar och möjligheter.

För den som vill jobba på språng: ASUS Chromebook Flip 

ASUS Chromebook Flip är datorn vars signum är smidighet. Men en fyrsidig NanoEdge-skärm på 14 tum som har extra tunna kanter och ett förhållande mellan skärm och kropp på 85 % och ett ErgoLift-gångjärnet på 360° så låter datorn dig att arbeta på ditt sätt. Dessutom ger det bättre kylning till laptopen. 

ASUS Chromebook Flip har upp till 10 timmars batteritid på en enda laddning tack vare att datorn är så energieffektiv vilket möjliggör att du kan arbeta hela dagen medan du är på resande fot.

Har även den senaste kraftfulla Intel-processorerna vilket resulterar i fantastisk prestanda för populära appar. Den perfekta datorn för familjens karriärista eller student. 

Bonus:

ASUS V2 Router 300/867 Mb/s

En router är en nödvändighet om du vill ha tillgång till wi-fi i ditt hem. Routern från Asus har 802.11ac Wi-Fi med dubbla band med upp till 1167 Mb per sekund. ASUS V2 router har förbättrad täckning och prestanda tack vare fyra externa 5dBi-antenner mot sina föregångare.

Har en USB 2.0-port som stöder AiPlayer för musikstreaming.

ASUS TUF Gaming H5 

Ett par hörlurar för maximal upplevelse vid gamingskärmen. ASUS TUF Gaming hörlurar har en lätt design med justerbara öronkoppar som passar alla former av huvuden och öron, så att spelupplevelsen blir med full komfort.

Hörlurarna har plattformsstöd för PC, Mac, PS4, Nintendo Switch, mobiltelefoner och Xbox One.

Hitta fler tillbehör till din dator här 

Spana in den stora vårrean på Amazon här

Läs mer:

Bärbara datorer – genomgång av årets bästa

Gamingprylarna som gör dig till en bättre spelare

Bästa datorskärmarna för gaming – så väljer du rätt