Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

De 5 bästa hårfönarna – för alla plånböcker

Det finns en hemlighet till vackert hår. En hemlighet som är enkel att förstå sig på och bemästra. Du behöver bara ha rätt produkter. Produkter som behandlar ditt hår på ett sätt som det förtjänar. Hårfönen du blåser håret med varje morgon måste hålla en viss nivå, annars sliter du på det - så enkelt är det. Därför vill vi hjälpa dig på traven. Att ha koll på de 5 bästa hårfönarna för alla storlekar på plånböcker är inte helt lätt.

Bläddra bland ett större utbud hårvårdsprodukter på amazon.se

Vissa personer har knäckt koden till ett lyxigt och vackert hår. De som knäckt koden ser alltid ut att komma raka vägen från salongen. På förhand kan man tycka att det är orättvist. För så verkar det vara. Hur kommer det sig att de personerna ser ut så i håret? Hemligheten stavas rätt produkter. Det behöver nämligen inte vara så svårt.

Men vad menar vi då med ”rätt” produkter? Jo, rätt produkter är inte nödvändigtvis de allra dyraste och lyxigaste. Rätt produkter är snarare en fråga om vad ditt hår behöver. Därför behöver du – innan du klickar hem värstingmodellen –  göra en självgranskning. Du behöver undersöka vad din hårkvalitet behöver. För du kan inte bara blåsa på högsta värmen och förvänta dig magnifika resultat. Det fungerar inte så.

Känner du däremot att det börjar bli dags att köpa en ny hårfön vill vi naturligtvis inte stå i vägen för dig. Därför kommer här en lista med de 5 bästa hårfönarna på marknaden just nu. Listan är utan inbördes ordning och vi har såklart täckt ett spann med hårfönar i olika prisklasser.

Björn Axén Tool Power Pro – OBH Nordica
Pris: 499 kronor
Björn Axén är inte bara en vass frisörkedja. Det är också ett märke som tillverkar fantastiska produkter. Den här hårfönen är naturligtvis inget undantag. Snarare tvärtom. Dessutom kommer den med en extra lång sladd som är hela 2,8 meter lång.

Här kan du köpa den här produkten

Babyliss Salon Air Brilliance – Babyliss
Pris: 1032 kronor (nu 14% rabatt)
I Salon Air Brilliance från Babyliss får du en digital motor av salongsklass, med kraftfulla 2200 W. Det betyder att din hårfön kommer ge ett effektivt luftflöde för exakt och snabb torkning. Vi vill slå ett slag för denna modell, i synnerhet nu när den är på rabatterat pris.

Här kan du köpa den här produkten

Björn Axén Tool Excellent Pro – OBH Nordica
Pris: 1277 kronor

Med joniseringsfunktionen i Björn Axén Tool Excellent Pro från OBH Nordica får du ett antistatiskt och glänsande resultat varje gång du fönar håret.  Det här är en värstingmodell som är mycket om tyckt av proffsen. Priset motiveras genom att du har en bra hårfön i åratal. Den här hårfönen har nämligen en sanslöst hög teknisk nivå, vilket tenderar att resultera i en genuint bra produkt.

Här kan du köpa den här produkten

Proluxe – Remington
Pris: 479 kronor

Proluxe från Remington är en hårfön som kommer med en kraftfull AC-motor på 2400W. Vad det betyder i klarspråk? Jo, det här är en hårfön som är starkare än vanligt. Medföljer gör även ett exklusivt Remington-munstycke för optimal värmefördelning.

Här kan du köpa den här produkten

Ionic Hair Dryer – Remington
Pris: 214 kronor

Vill du ha bang for the buck? Då är Remingtons Ionic Hair Dryer svårslagen. För det här är ett riktigt kraftpaket, trots den lilla pengen man tvingas betala för den. Vi vill verkligen slå ett slag för det brittiska klassiska märket Remingtongs Ionic Hair Dryer. Det är ett bra köp.

Här kan du köpa den här produkten

Vill du bläddra bland ett större urval av hårfönar – klicka då här