Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

De 5 bästa löparskorna just nu

Jämna fotsteg, lätt framåtlutad hållning och axlarna på sin plats är de tre komponenterna som skiljer agnarna från betet. Det är så man ser om en löpare är motionär eller inte. Det innebär att mycket sitter i det fysiska attributen, men det betyder inte att man inte kan ge sin löpning en rejäl skjuts ändå. För med rätt löparskor tar du dig längre och snabbare än någonsin förut.

amazon.se hittar du ett stort utbud av träningsprylar

Så du vill ta din löpning till nästa nivå? Då har du kommit rätt. För genom att ha gått igenom vetenskapliga artiklar, research, intervjuer och självstudier i timmar kommer vi nu kunna ge dig årets bästa löparskor. Det är väl vad man kallar en ruskigt schysst service? Det betyder att du slipper prova ut skor själv, vilket torde spara dig timmar. Dessutom kommer det med största sannolikhet innebära att du inte ödslar pengar på felköp heller. Generöst, kan man tycka.

Så vilka är de bästa löparskorna på marknaden just nu?

Under Armour Charged Assert 8
Pris: 673 kronor
Med de här skorna kommer ansvar. Ansvar för dina medlöpare. För de här löparskorna kommer resultera i att du nu springer snabbare än du brukar göra. Otroligt kan man tycka, men det är faktiskt så att gummisulan underlättar varje steg. De här skorna är dessutom skapta för att ge stöd åt fotled och anklar, vilket passar både erfarna och nya löpare.

Här kan du köpa de här löparskorna

Nike Revolution 5
Pris: 381 kronor
Tack vare en nätt vikt på några hundra gram slipper du tänka på tunga och klumpiga löparskor. För Nike har i den här modellen listat ut precis hur man ska göra en löparsko som man kan tugga terräng i. Gummisulan garanterar en skjuts i löpsteget. Dessutom är priset mycket svårslaget, eller hur?

Här kan du köpa de här löparskorna

Hoka Clifton 7
Pris: 1430 kronor
Ända sedan Oasis nonchalanta sångare X blev hooked på löpning och valde skomärket Hoka för att springa mil, efter mil, efter mil i, har Hoka varit uppstickarmärket nummer ett. Det är däremot inte oförtjänt. För Hoka tillverkar fasligt bra löparskor.

Här kan du köpa de här löparskorna

Adidas Adizero Adios 5
Pris: 1101 kronor
När de allra största OS-atleterna avslöjar vad de löper i brukar resten av världen följa trenden. Varför det är så tål att diskuteras, men förmodligen beror det rätt och slätt på att semi-seriösa löpare är en ängslig sort. Det är såklart inget fel med det. Snarare tvärtom. Det handlar om att vi tar vår löpning på stort allvar. Den här skon är omtyckt av proffsen och av amatörlöpare världen över.

Här kan du köpa de här löparskorna

Hoka One One Clifton 7
Pris: 1430 kronor

Vad säger man om Hokas sko One One mer än att det är en förbannat snygg löparsko? Det är nästan svårt att prata om One Ones nätta vikt på bara några hundra gram eller dess gummisula som påminner om att kliva på moln. Fokus hamnar liksom snarare på dess estetiskt tilltalande design, trots att det såklart är en fruktansvärt snabb löparsko. Denna modell finns dessutom i bred modell, om det önskas.

Här kan du köpa de här löparskorna

Vill du se ett större utbud träningskläder och skor – klicka då här