Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

De snyggaste lamporna för ditt vardagsrum

Nu när mörkret kryper sig på är det hög tid att ta in nytt ljus i hemmet.
Här är några av de trendigaste, mest stilrena lamporna att inreda ditt vardagsrum med.

På amazon.se hittar du allt du behöver inom inredning och takbelysning

Det är alltid kul att förnya sitt hem med lite nya inredningsdetaljer. Något som kan göra enorm skillnad är belysningen. Det finns så många sätt att sätta ljus på ett rum: något maffigt i taket, en varm bordslampa eller varför inte en enkel golvlampa? Här kommer några av de snyggaste alternativen som kommer sätta en skinande guldkant på ditt vardagsrum. 

Taklampa med vintagevibbar
Tre ljuskällor i ett! Med sina dubbla lampskärmar ger den ifrån sig ett varmt sken och bjuder på både industriell känsla och en hint av vintage. 

Här kan du klicka hem taklampan från ZMH

Pendellampa i rotting
Att ta in naturen i hemmet har länge varit väldigt trendigt. Och just rotting är något som verkligen exploderat i popularitet. 

Köp ljuskronan från FRCOLOR här

Modern och elegant variant
Om du har takhöjden, låt en lampa ta plats. Den här stilrena men stora kronan kan verkligen ta känslan i vardagsrummet till en helt ny nivå.

Här hittar du skönheten från Dudolala

Krämig i keramik
Mysbelysning kan garanterat sätta stämningen, det mest effektiva sättet är med en bordslampa. Den här punktbelysningen i keramik passar både i avskalade och mjuka rum.

Köp bordslampan från LUCIDE här

Retro som får ta plats
En golvlampa i en färg som sticker ut är helrätt i höst. Läs dina böcker i ljuset från skandinavisk stil, gjord på naturliga material.

Här hittar du retrolampan från Paulmann

Vill du hellre själv bläddra bland hela utbudet – klicka då här