Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Det här ska du satsa på under rean

Black week infaller alltid sista helgen i november men på sina håll har rean redan smygstartat. Och du gör klokt i att börja handla redan nu, innan alla andra flockas kring produkterna och hemsidor kraschar. Fynda de där sakerna du länge behövt innan andra hinner före. Vi listar fem topprylar som kommer gå åt under rean.

På Amazon.se kan du hitta ett brett utbud av teknikprodukter

När det vankas rea gäller det hålla huvudet kallt och inte dras med i röda siffror och kampanjer som får dig att köpa på dig ting som bara blir liggandes. Passa istället på att inhandla de där julklapparna, presenterna eller nya hörlurar till rabatterat pris.

Du får kanske fortfarande betala en del men det är saker som faktist kommer användas och har ett värde, inte läggas på hög i något skåp. Att köpa på pre-sale kan många gånger även vara klokt då de hetaste produkterna riskerar att sälja slut under rean.  Så passa på att handla den där gamingkonsollen till din dotter, nya hörlurar till din son och ny dammsugare till hemmet för fyndpriser. Innan alla andra gör det.

Fem toppsäljare som säljer slut snabbt

Hörsnäckor, Philips

Pris: 278 kronor (pre black friday-erbjudande, ordinariepris är 599 kronor)
Hörsnäckor för vuxna. Svett- och fukttåliga, bluetooth uppkoppling och upp till 18 timmars batteritid och en inbyggd mikrofon. Ett par hörlurar som både passar i jobbmöten som på gymmet.

Här kan du klicka hem hörlurarna

Elektrisk rakapparat, Philips

Pris: 658 kronor (pre black friday-erbjudande, ordinariepris är 1 299 kronor)
Den elektrisk rakapparaten från Philips har SkinIQ Teknik som anpassar rakningen efter just din hud, flexibla 360-D rakhuvuden som passar både för våt- och torrakningg samt 60 minuters sladdlös rakning. Med denna rakapparat har rakningen aldrig varit enklare.

Här kan du klicka hem rakapparaten

Sladdlös skruvdragare, Bosch
Pris: 1 511 kronor (pre black friday-erbjudande)
Med en AdvancedDrill funktion och medföljande 2 batterier, tre olika tillsatser och ett 18V-system har du allt du behöver för vardagens stök och bök eller den där stundande renoveringen.

Här kan du klicka hem skruvdragaren 

Tangentbod, Glorious PC Gaming Race
Pris: 833 kronor (pre black friday-pris)
Grunden för alla gamers som vill bygga sitt egna tangentbord. Har RGB LED-belysning med 18 effekter som kan aktiveras med en knappkombination, konfigureras individuellt och lagras i en profil. Alternativt kan du använda den medföljande programvaran. Särskilda drivrutiner behövs dock inte GMMK fungerar också till stor del på Mac OS X och Linux. OBSERVERA: Inga switchar eller tangentbordslock ingår i denna version och måste köpas separat.

Här kan du klicka hem tangentbordet

Docka Anna från Frozen, Disney
Pris: 98 kronor (pre black friday-pris)
Den optimala presenten till den minsta familjemedlemmen som älskar Frozen.

Här kan du klicka hem dockan

Här kan ni hitta fler erbjudanden inför Black week, men skynda att fynda innan någon annan hinner före.