Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Det ska du tänka på när du inreder din uteplats

Äntligen är det tid för att umgås ute.
Inred därför din balkong eller uteplats så att ni vill spendera timmar tillsammans där.
Utnyttja även det bästa – och få ut det mesta, av din balkong eller altan.

Hitta allt till din uteplats på Amazon.se

Jordgubbar, bubbliga drinkar, glass i mängder och sommardängor som pumpas ut i högtalaren. Ja sommaren är äntligen på ingång.

Längre dagar och mer tid åt vänner och familj. Sommaren är high time to shine och må gott, äta gott och umgås med gott folk.

Få ut då det bästa av dagarna och kvällarna genom att ge din balkong, uteplats eller altan ett lyft. Ge platsen den kärlek den behöver för att ni ska vilja spendera dagar och kvällar där.

Tänk att uteplatsen ska vara trädgårdens vardagsrum när du inreder, men också dra nytta av de möjligheter som medföljer med en uteplats eller balkong.

Har du tillexempel en inglasad balkong eller uteplats så kan du dra nytta av den växthuseffekt som medföljer. Plantera växter, grönsaker och frukt där, det bidrar både till mysfaktorn som nyttan av att bli lite mer självförsörjande.

Något du bör ha i åtanke är att ha möbler som klarar av att stå utomhus dygnet runt under våren och sommaren, och som även är behändiga att plocka undan när det stundas för höst och vinter.

Det optimala är att efterlikna möblerna inomhus– men i material för utomhusbruk. Ett stilknep för en hållbar inredning är att köra på samma stiltema som ni har inomhus, på så vis minskar risken för att ni tröttnar på inredningen och således kan ha det längre.

Piffa till med olika tyger, de är även lätta att byta ut än möbler. Våga ta ut svängarna där och tänka less is more. Ju mysigare desto mer tid kommer ni vilja spendera på er uteplats eller balkong.

Inredningen som höjer mysfaktorn på din balkong och balkong

Rustikt matbord för uteplatsen

Ett modernt matbord som höjer trendkänslan på din uteplats samtidigt som det möjliggör långa frukostar, luncher och middagar på din uteplats.

Dess design ger din terrass eller balkong en touch av rustik charm. Trädgårdsmatbordet har en oljebelagd bordsskiva av massivt akaciaträ, ett tropiskt lövträ som är väderbeständigt och extremt hållbart. Den pulverlackerade metallkonstruktionen är korrosionsbeständig och rostbeständig.

Loungesäng för uteplatsen från Tidyard

Har du plats så är en loungedel ett måste på din uteplats. Denna solstolsvariant är ett måste för soldyrkaren och semesterfiraren. Tänk att luta sig tillbaka i denna med en ljudbok i öronen och en härlig drink bredvid? Finns det något bättre på sommaren? Kan inte tänka oss det.

5-delad loungegrupp från Tidyard

En loungegrupp är ett måste för uteplatsen. Efter en lång middag vill man oftast luta sig tillbaka, då är det perfekt att slå sig ner i skön fåtölj och bara snicksnacka över ett glas eller två.

Denna loungegrupp från Tidyard kombinerar stil och funktionalitet och kommer att vara en blickfångare i din trädgård eller på din uteplats. Trädgårdsmöblerna är dessutom designad för användning året runt– perfekt när du inte har ork att packa upp och packa ner all möblemang från din balkong eller uteplats.

Trädgårdsstolar i rotting från vidaXL

Kan ej hitta produkten.

Trendkänsla och komfort i ett? Ja det går. Denna uppsättning av 2 trendriktiga stolar erbjuder en hög nivå av komfort och avkoppling. Eftersom de är tillverkade i PVC och stål är stolarna stadiga och beständiga mot väder och UV-strålar. Dess bekväma dynor är klädda i ett polyestertyg, lämplig för utomhusbruk. Perfekt matchat med det rustika matbordet.

Hängstol från VOUNOT

Hängstol kan nog vara en av de mysigaste uppfinningarna. Den är bekväm, den gungar en till avkoppling och är dessutom en snygg inredningsdetalj.

I mjukt bomull med två medföljande kuddar. Passar både för utomhusbruk och inomhus.

Philips Hue vägglampa för utomhusbruk

Smartare belysning till din uteplats med Philips Hue White som är en trådlös LED-lampa som är kompatibel med Amazon Alexa (Echo Dot), Google Home Assistant (Google Mini, Google Home) och Siri (Apple Homepod). Styr belysningen direkt från telefonen. Välj ljusstyrka och färg efter humör och tid på dygnet.

Hög kruka med bevattningssystem 

En stilren kruka i högkvalitativ plats och ett smart bevattningssystem med avtagbar plantinsats. Optimal för både dina blommor och grönsaker.

Vävd korg för blommor 

Kan ej hitta produkten.

En dekorativ och fin detalj som höjer myskänslan på er balkong eller uteplats. Kan både hängas på väggen eller ha ståendes. Plantera dina favorit blommor och skapa en hemtrevlig känsla. 

Hitta allt till din odling här

Ljusstakar från GoMaihe 

Vattentät utomhusgardin 2-pack 

Perfekta gardiner att ha utomhus, piffar till och kan agera som solskydd när solen ligger på som mest.

Spana in mer inredning till uteplatsen här

Läs mer:

Fem pooler för hela familjen i sommar

Här är allt du behöver till trädgårdsfesten

Så blir du kvarterets okrönte trädgårdsmästare