Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Det trendiga rengöringsmedlet – som gör smutsjobbet åt dig

Rosa är vägen att gå, i alla fall när det kommer till ett fläckfritt hem.
Med rosa rengöringspasta kan du råda bot fläckar du sedan länge gett upp på.
Prova mirakelmedlet som synts flitigt på TikTok.
– Det här är The Pink Stuff.

Äntligen kommer Prime day till Sverige, se till att bli medlem tills dess. Just nu erbjuds en gratis testperiod. Signa upp här!

Att rengöringsprodukter kunde trenda var det nog ingen som hade gissat för några år sedan. Men i takt med att sociala medier expanderar och fokus skiftar från stillbilder till rörligt innehåll har det dykt upp en hel del oväntade virala succéer. 

Något som folk verkar tycka är riktigt intressant –  till och med tillfredsställande  – är att se andra människor städa. Detta går under namnet “Clean Hacks” och det handlar ofta om fyndiga husmorstips där vanliga livsmedel från skafferiet kommer till användning, till exempel bakpulver och ättika. Men då och då lyfts även vissa rengöringsmedel fram, som särskilt effektiva och användbara.  

Det är framför allt en rengöringsprodukt, eller snarare ett varumärke, som slagit igenom stort på sociala medier. Det heter The Pink Stuff och på TikTok ses deras så kallade mirakelprodukt Miracle Cleaning Paste råda bot på alla slags envisa fläckar. 

The Pink Stuff rengöringsprodukter biter på fett, smuts, rost och ingrodda fläckar på nästan alla slags ytor – både inomhus och utomhus. De går att använda i köket och i badrummet, på spishällar och i kakelfogarna – de är perfekta för att ta bort envisa fläckar från hårda ytor utan starka kemikalier. 

The Pink Stuff innehåller nämligen 99% naturliga ingredienser vilket gör de till effektiva och skonsamma produkter att använda. Om du inte har provat dessa mirakelmedel än, så är det hög tid att du gör det – för vem blir inte glad av att se skinande kastruller och kritvita fogar? 

Rengöringsprodukter som trendar – och gör smutsjobbet åt dig 

The Pink Stuff Miracle Cleaning Paste 

The Pink Stuff rengöringspasta är deras kanske mest hypade produkt. Enligt videoklippen på TikTok verkar den råda bot på alla tänkbara fläckar och smutsiga ytor. På The Pink Stuffs hemsida beskrivs pastan rengöra allt från kastruller, spishällar, diskhoar och grillar till keramiska plattor, glas, duschar, trädgårdsmöbler, båtar, mässing och rost. 

The Pink Stuff Miracle Cream Cleaner

Det här är en mångsidig, mild rengöringskräm för hårda ytor som verkar effektivt på fett och smuts. Det är en must have-produkt för alla som riktigt njuter av att ett skinande rent hem. 

Scrub Daddy rengöringssvamp 

Vi fortsätter på det rosa temat med Scrub Daddy’s rengöringssvamp Scrub Mommy. Det är en rengöringssvamp som ändrar sin textur beroende på hur du använder den – mer specifikt, i vilken vattentemperatur du använder den. Svampen blir nämligen hård i kallt vatten och mjuk i varmt vatten, vilket leder till en ytanpassad och mer effektiv rengöring. 

Bläddra bland ett stort utbud av städprodukter till hemmet på Amazon.se

Läs mer: 

Guide:Så lätt slipper du myggen i sommar

Därför ska du tvätta dina sminkborstar – och då är det dags att köpa nya