Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Dip dye, twisted och ombre – ljustrender i vårens färger

De klassiska kronljusen har fått konkurrens av färgglada mönster och kreativa former. Spana in de senaste ljustrenderna i vårens alla färger. Först ut är Madam ERLE’s Dip Dye-färgade “äggljus” – perfekta till påsken.

Du hittar fler stämningsfulla ljus på Amazon

Dip Dye-färgade “äggljus”

En inredningsdetalj som fortsätter att trenda säsong efter säsong är ljus. Vi har sett allt från bubbelljus till kvinnokroppar till skruvar. Två andra varianter som slagit igenom stort på senare tid är randiga-, och dip dye-ljus – ofta i härliga pastellfärger. De har ju också blivit väldigt trendigt att göra dessa ljus själva hemma. Vi tipsar dock om redan färdiga ljus som är redo att användas och tändas på en gång, som dessa äggformade dip dye-ljus från Madam ERLE.

Vad passar bättre till påskdukningen än dessa äggformade ljus från Madam ERLE i färgskalan rosa, gul, lila, turkos och grön? Det är alla vårens färger i en och samma dekoration! Dessa ljus är dessutom handgjord och palmoljefria och har en höjd på 6,5 cm och en brinntid på 7 h – det är den perfekta påskdekorationer som kommer lyfta vilken dukning som helst! 

Dip dye-ljus vårens trend 2022

Dip dye-ljus från Madam ERLE

Madam ERLE har många varianter av färgglada ljus. Dessa långa dip dye-ljus kommer i färgskalan rosa, gul, lila och orange och är den perfekta färgklicken till hemmet. Det är en inredningsdetalj som passar utmärkt som dekoration och som stämningshöjare – sätt alla ljus i en och samma ljusstake eller sprid ut dem och låt vårens färger förgylla flera av hemmets vrår. Ljusen från Madam ERLE är lite högre än vanliga kronljus och passar i de flesta ljusstakar. 

Twisted Candles från Italien 

För lite mer klassiska ljus med en modern tvist, finns dessa italienska twisted candles i färgen cream (grädde), från varumärket Cereria di Giorgio. De har en brinntid på cirka 5 h och säljs i paket om 6 stycken. De gör sig perfekta vid lite finare middagar eller som rogivande detalj i fönster och vardagsrum. 

Födelsedagsljus – Ombre 

Födelsedagsljus, eller tårtljus som det också kallas, är något man aldrig växer ifrån. Dock kan det ju vara trevligt att uppgradera själva utseendet och tonen på ljusen – från barnkalas-vibes till smakfullt släktfika? Dessa långa, smala ombre-färgade tårtljus från Ginger Ray är det perfekta valet för dekorativa och festliga tårtljus. De säljs i pack om 12 stycken och är 18cm höga! 

Lila bordsljus

Lila är en av vårens absolut största trender – både inom mode och inredning. Varför inte sätta lite ljus på tillvaron med dessa lila bordsljus från Cereria di Giorgio? De har en dämpad lila ton och en brinntid på 7,5 h – perfekt för långa, stämningsfulla middagsbjudningar. 

Du hittar fler dekorativa bordsljus här

Läs mer:

Möt våren i lila – accessoarer i säsongens färg

Multiverktyget för bakning, ljus och tvål