Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Distansundervisning – utrustningen du behöver

Det är minst sagt en oviss tid vi lever i. Det är visserligen sant att en majoritet av landets befolkning fått åtminstone en dos vaccin, men hur delta-varianten kommer drabba oss alla vet vi ännu inte. Det kan mycket väl bli så att vi behöver hålla oss hemma en stund till. Om så blir fallet kanske du vill uppdatera utrustningen där hemma?

På amazon.se hittar du allt du behöver för att kunna plugga hemifrån utan bekymmer

Aldrig hade man väl kunnat tro att man skulle behöva tänka så mycket på ergonomi och prylar som underlättar arbete hemifrån? När situationen ser ut som den gör är det viktigt att du lägger lite extra krut på att din bas där hemma lever upp till den nivå du förväntas prestera på. Det är faktiskt väldigt viktigt. För hur ska du, eller ditt barn, annars kunna uppnå de resultat som förväntas av skolan?

För alla ambitiösa studenter är bra utrustning ett måste. Det spelar ingen roll om det rör sig om datorer, surfplattor, skrivblock, pennor, kontorsstolar eller skrivbord. Naturligtvis förespråkar vi inte konsumtion för konsumtionens skull, men vi rekommenderar att du ser över din situation där hemma och därefter utvärderar om du behöver uppgradera din utrustning. Det handlar faktiskt om framtiden, eller hur?

Så vad rekommenderar vi att du tittar närmare på inför höstens distansundervisning?

TL-RE200 WLAN-förstärkare

Pris: 279 kronor

Bor du i ett lite större hus vet du helt säkert hur det känns att ha svajig internetuppkoppling i vissa delar av huset. Det är, rent ut sagt, skitsegt. Hur ska man då kunna plugga? Med TP-Links WLAN-förstärkare slipper du det här prekära problemet. Du sätter in den i ett vanligt vägguttag och parkopplar den mot ditt redan existerande wi-fi. Det är en smidig lösning på ett onödigt problem.

Här kan du köpa den här produkten

Apple AirPods Pro

Pris: 1939 kronor

Med en aktivt brusreducerande funktion är Apple AirPods Pro det headset du vill ha när du pluggar. Du kan enkelt koppla upp dig mot din dator eller din telefon, samtidigt som du stänger ute världen. Perfekt för att kunna fokusera på plugget en stund.

Här kan du köpa den här produkten

Lenovo IdeaPad 3 Chromebook 14”

Pris: 3101 kronor

Letar du efter marknadens mest prisvärda dator? Då kan du härmed sluta leta. För Lenovos IdeaPad 3 Chromebook 14” är oslagbar, eftersom den ger dig full valuta för pengarna. Den är snabbare än många andra datorer och den har en batteritid på upp till 10 timmar. Det är imponerande.

Här kan du köpa den här produkten

Samsung Galaxy Tab 6

Pris: 3380 kronor

Har du funderat en stund på om du inte också ska sälla dig till den skara smarta människor som redan har gått över till läsplattor? I så fall är Samsung Galaxy Tab 6 den läsplatta du ska kitta dig med. Det är en investering dig själv – perfekt för alla digitala studier.

Här kan du köpa den här produkten

Yaheetech Ergonomisk Kontorsstol

Pris: 791 kronor

Den här datorstolen finns tillgänglig i sex olika färger, vilket innebär att du kommer kunna välja den som passar resten av din inredning bäst. Utöver det är funktionerna på plats här också. Den här stolen är nämligen utrustad med ett bredare säte, specifikt designad för att optimera komforten. Dessutom har den flera olika lägen att välja mellan, så att du kan variera sittpositionen. Smart? Mycket.

Här kan du köpa den här produkten

Genom att klicka på den här länken kommer du till hela utbudet för distansundervisning