Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

DIY – Skönhetsfix som du kan göra hemma

Att springa fram och tillbaka till olika salonger för olika behandlingar är varken billigt eller särskilt tidseffektivt – med dessa 5 produkter kan du skämma bort dig själv och förfina ditt utseende i hemmet.

Du hittar allt inom skönhet på Amazon 

Fixar du naglarna? Slingar håret? Lasrar bort oönskat hår? Många av oss ägnar oss åt någon typ av skönhetsfix, vare sig det handlar om faktiska ingrepp eller mer temporära förändringar som att färga hår, bryn eller fransar. Vad man vill göra med sig kropp är helt och hållet upp till varje enskild individ. 

Men det ska inte hymlas med att det är kostsamt att förändra och fixa till sitt utseende. Lyckligtvis finns det en hel del produkter och verktyg du kan använda på hemmaplan – och få minst lika bra resultat. Vi tipsar om 5 DIY-produkter som gör skönhetsbehandlingarna billigare och mer lättillgängliga. 

Scalp Brush 

En scalp brush är precis som det låter, en borste för hårbotten, vars syfte är att ta hand om din hårbotten och ditt hår. Genom att massera din hårbotten med denna scalp brush från FReatech förenklar och förbättrar du inte bara schamponering av håret, utan den främjar även blodcirkulation och hårväxt, minskar håravfall och hjälper till att avlägsna mjäll. Det är ett slags super-multi-tool för din hårhälsa.

Stärkande nagellack 

Att fixa naglarna är en lyx som många unnar sig, men det kan bli dyrt i längden. Framför allt om du har sköra naglar som kräver kontinuerlig underhållning. Genom att använda ett stärkande nagellack kan du reparera och med tiden bygga upp starkare naglar – utan att springa fram och tillbaka till nagelsalongen. Det här lacket har en kalcium-formula som lägger sig som en skyddande hinna och som förbättrar själva strukturen på nageln. Det krävs heller ingen lampa utan det är bara att måla på och låta torka – genom att använda detta nagellack kan du gå från spröda och sköra naglar till starka och glänsande naglar på bara en vecka. 

Clarins Super Restorative Day Cream

Det finns anti-age krämer, och så finns det anti-age krämer. Och genom att använda Clarins Super Restorative Day Cream får du inte bara en slätare och fastare hud utan du ger även ansiktet näring och återfuktning samtidigt som det skyddas mot solskador och förebygger mörka fläckar. Det är som en allt-i-ett kräm som ger ansiktet allt det kan tänkas behöva. Så innan du bokar tid för nästa ansiktsbehandling, fundera om du inte istället ska investera i Clarins Super Restorative Day Cream. 

Neutrogena Cellular Boost Anti-age Nattkräm 

För dig som är inne på anti-age-spåret finns ytterligare en variant värd att nämna. Neutrogena Cellular Boost Anti-age Nattkräm minskar synliga tecken på rynkor efter bara fyra veckor tack vare dess formula av hexinol och vitamin C som hjälper till att stimulera naturligt kollagen samt att korrigera ojämn hy och minska mörka fläckar. Neutrogena Cellular Boost passar även dig som har känslig hy.

Epilator från Braun

Det finns flera sätt att ta bort oönskat hår på benen; raka, vaxa eller lasra – hemma eller på salong. Men det går också att använda en epilator, som Braun Silk-épil 3. Med Brauns epilator får du en mild och långvarig hårborttagning som även biter på dom finaste stråna, tack vare ​​så kallad Smartlight teknologi. Epilatorn är utrustad med massagerullar som försiktigt stimulerar din hud och minskar obehag. Att införskaffa en epilator är ett perfekt exempel på en enkel och smidigt DIY-behandling som varken är särskilt dyr eller tar särskilt lång tid. 

Du hittar allt för hårborttagning här

Läs mer: 

DIY – Så tar du hand om kroppen utan dyra behandlingar

Rulla bort nattens puffighet med rosenkvart