Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Dofta gott: Parfymerna du inte får missa

Hösten är här. Varför inte välkomna den med öppna armar – och en ny signaturdoft?

På Amazon.se kan du hitta ett brett sortiment av parfymer

Har du hört om begreppet doftgarderob? Det är helt enkelt att ha en doft för varje tillfälle. Att variera sina parfymer efter årstid, vardag eller fest har blivit en självklarhet för många. Här är några favoriter som kanske får plats i din samling.

Blommig kraft
Gucci är ett av de stora modehusen som verkligen osar power. Det syns inte bara på den väldesignade flaskan utan märks också på den mångsidiga doften. Noter av jasmin skapar fyllighet och växten Rangoon Creeper tillför en pudrig blommighet. Perfekt när du behöver en boost.

Här kan du köpa Gucci Bloom Acqua Di Fiori

Rent och fräscht
CLEAN är märket som tagit flera parfymintresserade med storm. Med sina subtila dofter av rentvättat tar den inte för mycket plats men väcker reaktioner av välbehag för de flesta som känner av den. Låt dig svepas om av trygghet på flaska.

Här kan du köpa Clean Warm Cotton

Sval sommarbris
Är du inte redo att släppa taget om semestern? Då är det här något för dig. Tom Ford Neroli Portofino kapslar in den italienska rivieran med hjälp av siciliansk citron, tunisisk neroli och apelsinblomma. En riktig hit för både kvinnor och män.

Här kan du köpa Tom Ford Neroli Portofino

Söt sensualitet
Black Opium signerad Yves Saint Laurent beskrivs som både fascinerande och förförisk med sina noter av uppiggande kaffe och mjuk vanilj. Den här doften kan verkligen förhöja en höstkväll både på hemmaplan och på restaurang.

Här kan du köpa Yves Saint Laurent Black Opium

Ikoniskt lekfullt
Mästerparfymören Alberto Morilla är skaparen av denna sprudlande Eu De Toilette. Flaskans utseende är en hyllning till Marc Jacobs ikoniska prästkrage medan innehållet blandar sig med söta hjortron och drivved.

Här kan du köpa Marc Jacobs Daisy Love 

Ge dig själv lite extra krydda
En parfym som varit med ett tag – och som håller än. Versace Crystal Noir är både söt och sensuell, rationell och bohemisk. Något som ska representera det varje kvinna har i sig. Toppnoterna består av svarta fikon och svarta vinbär tätt följt av jasmin, sandelträ och vanilj.

Här kan du köpa Versace Crystal Noir

Fler dofter kan du hitta på Amazon.se