Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Ett måste i sommargarderoben – 6 hawaiiskjortor till semestern

Ett sätt att göra sig startklar inför semestern är att se till att ha en komplett sommargarderob. Ett plagg som är strikt reserverat för just solsemestern är fulsnygga hawaii-skjortor. Vi tipsar om sex resort-skjortor för en färgglad semester.

Äntligen kommer Prime day till Sverige, se till att bli medlem tills dess. Just nu erbjuds en gratis testperiod. Signa upp här!

Det är hög tid att plocka fram sommargarderoben, om du inte redan har gjort det. Kanske väntar semestern runt hörnet? Har du hunnit ta tag i packningen än?

Det finns en hel del must have-plagg inför semestern, i alla fall om du ska bege dig till varma breddgrader. Shorts, flip flops och keps är exempel på sådana plagg, liksom linneskjorta och badbyxor. Ytterligare ett solklart semesterplagg är fulsnygga hawaiiskjortor. De är lite sommarens motsvarighet till vinterns Ugly Christmas Sweaters. 

Vi har granskat utbudet av hawaiiskjortor och valt ut några som håller relativt hög stilnivå – beroende på smak och tycker såklart. Se våra favoriter här nedan!

Gemijacka Hawaiiskjorta

En relativt subtil hawaiiskjorta i en blandning av bomull och linne. Det är en semesterskjorta lämpad för dig som gillar att köra det säkert i klädväg. Skjortan har lös passform, klassisk v-ringning och ett somrigt palm-mönster. 

HISDERN Hawaiiskjorta

Om du vågar dig på lite mer färg är denna ljusgula skjorta något för dig. Den är tillverkad av 100% bomull och har ett tropiskt ananas-print som faller väl i linje med semestertemat. 

Urban Classics Resort-skjorta 

En kortärmad herrskjorta med blommigt tryck mot mörk bakgrund. Den är tillverkad av viskos med normal passform och nedvikt krage. 

AIDEAONE Hawaiiskjorta

Vad säger sol, semester och sommar mer än gröna palmblad och rosa flamingos? Inte mycket. Den här hawaiiskjortan är tillverkad av polyester med en mjuk och skön passform – perfekt för långa dagar på stranden. 

V.H.O. Funky Hawaiian Shirt

Vad får du upp för bild i huvudet när du tänker på en stereotypisk hawaiiskjorta? Röd kanske? Med stora tropiska blommor och palmblad? Om det är en sådan skjorta du är ute efter, har du kommit rätt. Den här så kallade “Funky Hawaiian Shirt” har en klassisk röd färg och är tillverkad av ett mjukt, tunt och lätt material – perfekt för varma och soliga dagar. 

King Kameha Funky Hawaii-skjorta

Om din plan är att göra en storslagen entré på resorten eller stranden är det här valet för dig. Med sin neongula bas och starkt rosa blommönster är denna hawaiiskjorta något utöver det vanliga. Den har en skön passform och är tillverkad av tunt och lätt material som lämpar sig väl för varma dagar. 

Läs mer: 

Allt för sommarens färggranna drinkar

Böckerna till bokcirkeln i sommar