Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Få ut det mesta av din lya – så blir du kvadratsmart

Bor du på få kvadrat?
Då har du kommit till den optimala guiden.
Vi visar hur du kan få en luftig lägenhet trots få kvadrat – med rätt prylar.

Hitta allt till hemmet på Amazon.se 

Bor du på få kvadrat kan det vara en ständig kamp att få vardagslivet att gå ihop, och ha plats för alla sina prylar.

Men det finns knep för att få ut det mesta av dina få kvadratmetrar, och plötslig uppleva lyan som lite rymligare och lite bättre.

En första grej, som egentligen är bra för alla oavsett hur litet eller stort man bor är att rensa.

Lev mer minimalistiskt och köp inte på dig massa prylar eller kläder i stundens hetta som sen bara blir till ett överflöd.

Skapa utrymme och minska stressen helt enkelt.

När du väl gjort dig av med överflödet så gäller det att investera i prylar som skapar mer plats i lyan, som nyttjar kvadratmeterna klokt.

Vi tipsar om några bra produkter att investera för att vara kvadratsmart men också prylar som du bör byta ut de traditionella varianterna med.

Prylarna som gör dig kvadratsmart

 

Miniugn från Russell Hobbs

Ingen ugn eller plats för en ugn? Då kan en minivariant vara lösningen för dig som inte vill tumma på god mat trots liten lya.

Miniugnen från Russell Hobbs har fem funktioner: Varmluftsfritös (Airfry), ugn, grill, brödrost och varmhållningsfunktion (upp till 1 timme, 65°).

Den är dessutom så mycket som 63 procent mer energieffektiv och 2,5 x snabbare än en konventionell ugn. Det går även snabbt att värma upp ugnen till 220 grader – du behöver inte stå och stampa för att svunga in bröddegen i ugnen.

Trots att ugnen är en minivariant så har den kapacitet upp till 12,6 liter.

Steamer från Electrolux 

Säg hejdå till strykbrädan och hej till Steamern. Du får släta plagg utan att behöva fälla upp en strykbräda och krångla med ett strykjärn i din lilla lya.

Dina kläder blir snabbt släta och fräscha. Refine 600 handhållen Steamer är både portabel och har en praktisk storlek, och därför lätt att ta fram och använda när dina kläder behöver fräschas upp. Uppvärmningen tar bara 20 sekunder – och ger ett konstant ångflöde med tillräcklig kraft att fräscha upp och ta bort veck från vilket plagg som helst.

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light

Dammsuga är ett måste oavsett storlek på lya, men att stöka omkring med en stor och klumpig dammsugare kan vi ju faktist undvika. Med denna handhållna Vakumdammsugare från Xiaomi kan du städa dit hem på ett enkelt och effektivt sätt tack vare en kombination av lätt, trådlös design och kraftfull sugkraft.

Det lätta höljet är tillverkat av lätta, robusta material och har en kompakt motor- och batterienhet. Det möjliggör att du kan rengöra svåråtkomliga områden med bara en hand.

Galgar med plats för fler plagg