Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Fem unika coffee table books

Från jordiga toner med modevärldens största namn på, till färgexplosioner med berättelser från världens alla hörn – Här är fem unika coffee table books med Manmade Wonders of the World i starten.

Du hittar fler unika coffee table books på Amazon 

Manmade Wonders of the World

Don’t judge a book by its cover förlorade sin mening en aning när coffee table books slog igen. Syftet med coffee table books är ju att de är fina att titta på och innehållet har inte lika stor betydelse. Men det finns faktiskt coffee table books som är lika vackra på utsidan som på insidan. Manmade Wonders of the World är ett väldigt bra exempel på en sådan bok.

Denna coffee table book innehåller bilder på de mest kända och fantastiska byggnader och monument som någonsin skapats av människan. Perfekt att ge bort som present eller köpa till dig själv. 

The Bucket List: 1000 Adventures Big & Small

Det här är en resebok med inspirerande äventyr från världens alla hörn. Den innehåller både tips på aktiviteter och platser värda att besöka. Det finns ett land för land-index så att du kan maximera din resupplevelse. 

Mother: A Tribute to Mother Earth

Mother: A Tribute to Mother Earth innehåller naturfotografier från världens alla kontinenter men start i Afrika. Fotografierna varierar i format och färg, allt från landskap till närbild och från färg till svartvit. 

Dogs 

Den här boken handlar, som titeln avslöjar, om hundar. Den djupdyker i ”man’s best friend” och redogör både i text och bild för olika hundraser. Denna coffee table book passar perfekt för hundälskare liksom fotointresserade. 

The Little Book of Daily Rituals

The Little Book of Daily Rituals: Simple Self-Care Routines to Refresh Your Mind, Body and Spirit  innehåller 80 guidade övningar för olika self-care-syften. Det innefattar bland annat ritualer för reflektion och motivation. 

Du hittar fler böcker inom fysisk och mental hälsa här

Läs mer:

Fem kvinnliga författare som förändrat världen

Årets bokrea är här – här är storsäljarna