Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Fem vardagshjältar du inte vill vara utan

Här är prylarna du inte visste att du behövde – men som kommer förändra allt.
Säg hej till smarta lösningar och hejdå till onödig tid.

Hitta allt till kök och hem på Amazon

Är du den som står med skurhinken i högsta hugg och ett golv dyblött efter svabbningarna med golvmoppen? Eller är du den som står och hackar lök så ögonen tåras? Då är det i så fall dags att sluta med det. Alltså inte sluta med att städa eller äta rätter med lök i, nej vi pratar om att sluta ödsla tid och energi (och tårar) på ting som går att göra både enklare och snabbare.

Det finns nämligen genier, som faktist borde få nobelpris, som lagt ner tid och tankekraft på att göra vår vardag enklare. För varför stå och slira med en kniv och slösa disk när alla grönsaker kan skäras med bara några drag i en bunke? Och varför stå och steka och slafsa med middagen när du kan skjutsa in allt käk i en maskin – samtidigt som du kan luta dig tillbaka i soffan i väntan på att käket är redo att intas? Nej det är inte för bra för att vara sant, det är så bra och det är sant.

Här är fem vardagshjältar du aldrig kommer vilja vara utan

Golvmopp med sprayfunktion

Säg hejdå till golvmopp och en stor klumpig hink. Här får du allt i ett och städningen har aldrig varit smidigare. Bara att ha i vatten och såpan och börja svabba golven skinande rena. Den medföljande trasan kan sedan tvättas smidigt i tvättmaskin och användas gång efter gång.

Lökhackare

Inga fler tårar eller slint med kniven här inte. Dela den önskade grönsaken i två till tre delar och lägg sedan ner i bunken. Med några drag har du sedan dina finhackade grönsaker – utan kladd, tårar eller små skärskår.

Philips airfryer

Ta matlagningen till en ny nivå – en nivå där du får till smarriga middagar utan att själv behöva lyfta så många fingrar. Tillaga allt från kött och potatis till grönsaker och fisk i denna mångsidiga airfryer. Denna modell tar upp till 1,4 kilo per gång.

Laddningsbar tändare

Trött på att dina tändare tar slut efter bara någon myskväll? Då bör du införskaffa en laddningsbar tändare. Slipp köpa tändare som samlas på hög, ha en som du kan ha år efter år som aldrig tar slut. Varför finns ens vanliga tändare kan man ju undra när man införskaffats sig denna?

Ihoprullbart diskställ

Disk i mängder och ingenstans att ställa det på tork? Eller har du ett stort diskställ som tar onödig plats? Då är denna lösningen för dig. Rullas lätt ut när du behöver ställa disk på tork och tas lätt undan när det är fridens fröjd med disken.

Spana in fler smarta lösningar här

Läs mer:

Köksprylarna du inte visste fanns – men behöver köpa

Rengör din gjutjärnspanna rätt – 6 hållbara tips

Enklare vardag med trådlös belysning – så funkar det