Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Filma unika vinklar – här är det du behöver

För att kunna fånga de magiska ögonblicken på dina aktiviteter måste du ha rätt kamerautrustning. Med en GoPro kommer du kunna fota och filma i nya vinklar, i nya miljöer och i nya hastigheter. Det kommer förändra spelet för alltid. Men vet du vilken du ska köpa?

Bläddra bland all kamerautrustning på Amazon.se

GoPro-kameror har historiskt sett varit avsedda för personer som vill syssla med utmanande aktiviteter som cykling, traillöpning och skateboarding. Men med de nya kamerorna följer en teknisk utveckling som gör dem än mer mångsidiga. Du kan nu använda den till fler aktiviteter; som klättring och skidor.

Har du varit nyfiken på en GoPro en stund? Låt oss då hjälpa till på traven. För det kan vara en snårig djungel där ute.

Här listar vi allt du kan tänkas behöva för att filma och fota dina äventyr

GoPro-kamera

Pris: 5006 kronor

Först lägger man grunden. En stabil stomme, sedan kan man bygga på utifrån den. Det allra första du behöver är en bra GoPro. Men vet du varför du ska ha en GoPro och inte något annat? Jo, för att en GoPro justerar ljud- och ljusupptagningen automatiskt i takt med din rörelse. Det innebär att du får maximal effekt på dina äventyr.

Här kan du köpa den här kameran

Fäste för hjälmar

Pris: 130 kronor

För den inbitne är ett hjälmfäste nästan ett måste, eftersom det gör att du ännu enklare kan ta med GoPro:n utan bekymmer. Det blir sömlöst på ett makalöst sätt, i och med att det möjliggör att din GoPro och du blir ett. Du kommer kunna filma i first person-perspektiv. Häftigt.

Här kan du köpa den här produkten

Stativ

Pris: 149 kronor

Vill du nå vinklar du tidigare inte kunnat nå? Då är ett stativ den nästa delen du behöver införskaffa dig. Det kommer göra att du kan fota och filma i andra perspektiv och på nya utmaningar. Vi kan garantera att ett stativ kommer förhöja upplevelsen av din nya GoPro.

Här kan du köpa den här produkten

Förvaringsbox för din kamera

Pris: 251 kronor

Med största sannolikhet är en förvaringsbox det tråkigaste på den här listan. Däremot vågar vi lova att det är en absolut nödvändighet. Var ska du annars lägga all utrustning, både när du är hemma och på vägen?

Här kan du köpa den här produkten

Bläddra bland andra kameraprodukter här