Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Filmerna du måste ha sett i år

Det är inte kul att vara den enda som inte sett den senaste superhyllade filmen. Det är inte kul att vara utanför när kollegorna pratar om ditten eller datten. Det är inte kul att inte kunna bidra till att samtalet flyter på. Därför ser vi till att, i den här guiden, gå igenom filmerna du måste ha sett i år - så att du aldrig hamnar utanför i en liknande situation igen.

amazon.se kan du skriva upp dig på Amazon Prime och Prime Video för att få exklusiva erbjudanden och tillgång till ett stort utbud filmer och serier.

Ibland hinner man helt enkelt inte med att kolla ikapp på de filmer man egentligen skulle vilja se. Livet kommer liksom emellan, och det är helt okej. Det behöver inte vara något dramatiskt med det. Däremot är det viktigt att du inte glömmer bort att unna dig själv lite egentid. Faktum är att det är livsviktigt. Utan egentid blir livet fattigare. Se därför till att skapa utrymme i kalendern för kvalitetstid. Du kommer tacka oss efteråt.

Låt oss leka med tanken att du nu bestämt dig för att ha egentid. Vad ska du då göra? Svaret är enkelt och glasklart. Du ska ta och titta ikapp på precis de filmer du velat se så länge. Är det så att du behöver filmtips? Då kommer här en lista med årets bästa filmer.

Här är 5 filmer du bara inte får ha missat i år

Without Remorse
IMDB: 5,8
Without Remorse är en 2021 amerikansk actionthrillerfilm baserad på 1993-romanen med samma namn av Tom Clancy. Den regisseras av Stefano Sollima och skriven av Taylor Sheridan och Will Staples, med superstjärnan Michael B. Jordan. Låt dig INTE luras av den relativt blygsamma IMDB-ratingen.

Här kan du se filmen

Mumbai Saga
IMDB:
Mumbai Saga är en indisk actionkriminalfilm från 2021 på hindi, regisserad av Sanjay Gupta och producerad av T-Series. Det är en gangsterrulle som utspelar sig under peaken av 80-talet och anledningen till att vi rekommenderar den här filmen är för att det är en grandios berättelse om en man som vill claima sin rättmätiga plats på jorden.

Här kan du se filmen

Coming 2 America
IMDB: 5,3
Klassikern från -88 har fått sig en uppföljare, en efterlängtad sådan. Coming 2 America, eller En prins i New York 2 som den heter på svenska, är en film om en charmerande afrikansk prins som gör New York på bästa vis.

Här kan du se filmen

The Mauritanian
IMDB: 7,5
Mauretanian är dramafilmen från 2021 som baserades på den sanna historien om Mohamedou Ould Slahi, en mauretansk man som satt kvar i fjorton år utan åtal i interneringslägret Guantanamo Bay – ett militärt fängelse i USA.

Här kan du se filmen

The Tomorrow War
IMDB: 6,6
Världen blir mållös när en grupp tidsresenärer anländer från år 2051 för att leverera ett brådskande budskap: trettio år i framtiden förlorar mänskligheten ett globalt krig mot en dödlig art utomjordingar. En film väl värd att se.

Här kan du se filmen

Här kan du skriva upp dig på Amazon Prime och Prime Video för att få exklusiva erbjudanden och tillgång till ett stort utbud filmer och serier.