Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Finn ro i dig själv – upptäck mindfulness

Låt mindfulness leda dig till lugn och ro i vardagen. Det är inte bara nyttigt för kroppen, utan också för hela din själ. Kanske är det något du aldrig hört talas om? Ingen fara, mindfulness är till för alla!

Ta mindfulness till nästa nivå med hjälp från Amazon.se

Livet går ständigt i full fart. Speciellt nu till vintern när både julklappar och mat ska inhandlas till familj och vänner. Det är väldigt fint av oss, men det är här lätt att glömma bort sig själv. Vi får aldrig ro. Ett beprövat sätt att leva genom vardagens utmaningar är mindfulness. Kanske är det något du aldrig hört talas om. Låt oss därför lära dig mer om mindfulness.

Vad är mindfulness

Mindfulness är en av de mest ledande avslappningsmetoderna i hela världen. Det är en meditationsteknik som på relativt kort tid tagit världen med storm, med all rätt. Du tränar här på att vara uppmärksam, ta vara på stunderna och att leva i nuet. Det hjälper dig att ha en accepterande inställning till vardagen, både gentemot dig själv och andra människor.

Därför är det bra för din hälsa

Mindfulness hjälper till att minska din stress, oro och andra spänningar. Det kan också få både din ångest och nedstämdhet att genast minska markant. Inom sjukvården förekommer det också som ett hjälp mot både smärta och sömnbesvär. Mindfulness kan helt enkelt få dig att må bättre i livet.

Så utövar du mindfulness

Häftigt nog behöver du inte ens lämna hemmet för att uppleva mindfulness. Övningarna kan nämligen göras vart du en befinner dig. Börja med att stillasittandes försöka fokusera på dig själv. Var närvarande i stunden. Fokusera på platsen du befinner dig på och dess händelser. Skanna din kropp. Möt gärna smärtan och ångesten, men fastna inte i den. Se det istället som en chans att plåstra om sig själv. Du kommer genast känna dig både bättre och lyckligare.

Till en början kan det kännas lite tufft att utöva mindfulness, men det fiffiga är att du inte behöver meditera så länge. Så lite som 5-20 minuter som nybörjare räcker gott och väl. Huvudsaken är att du dedikerar all koncentration till det.

Förstärk upplevelsen med de här fina produkterna

Meditationskudde i ekologiskt bomull

Gör det lättare att behålla en korrekt position under upplevelsen med hjälp av en meditationskudde. Kudden formar sig enkelt efter din kropp för att på så sätt maximera din komfort. För det förtjänar du.

Lärorik bok om mindfulness

Vill du snabbt lära dig allt om mindfulness? Läs då den här boken snarast. Rätt kunskaper leder till att du genomför övningarna på bästa sätt. Du kommer genast se hur stor skillnad det leder till.

Avslappnande olja med doft av rosmarin

Hjälp stärka kroppen genom den här oljans lugnande och stimulerande effekt. Applicera den enkelt mot din hud och känn genast den värmande känslan tillsammans med dess underbara doft. Vilken härlig känsla.

Bekväma träningskläder i polyester

Gör det lättare att utföra övningarna på enklaste sätt genom att bära rätt kläder. Varför inte då slå till på det här prisvärda setet innehållandes hela fem plagg? Bättre än så blir det inte.

Certifierad meditationsmatta i 100% bomull

Se till att finna din inre frid. Men det skadar inte om det sker på bekvämt underlag. Låt din meditation vara så komfortabel som den bara kan bli.

Tystlåten diffuser för aromaterapi

Sätt dig i rätt miljö med en tystlåten diffuser. Det låter dig lättare nå rätt sinnesstämning vilket är precis vad du behöver. Perfekt efter en stressig dag på jobbet.

Håller du på med yoga och söker utrustning? Tryck här!