Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Fixa håret som på salong – hårfönarna du vill ha

Hemligheten till vackert hår stavas bra produkter. Du behöver ha produkter som behandlar ditt hår på ett sätt som det förtjänar. Hårfönen du blåser håret med varje morgon måste hålla en viss nivå, annars sliter du på det – så enkelt är det. Därför vill vi hjälpa dig på traven.

Bläddra bland ett större utbud hårvårdsprodukter på amazon.se

När du tänker på vackert hår, vad tänker du på då? Vi tänker på våra übersnygga kollegor. Du kanske tänker på din polare. Hur gör hon för att få sådär vackert hår, undrar du? På förhand kan det verka orättvist. Hemligheten stavas rätt produkter. För det behöver nämligen inte vara så svårt.

Men vad menar vi då med ”rätt” produkter? Jo, rätt produkter är inte nödvändigtvis de allra dyraste och lyxigaste. Rätt produkter är snarare en fråga om vad ditt hår behöver. Därför behöver du – innan du klickar hem värstingmodellen – göra en självgranskning. Du behöver undersöka vad din hårkvalitet behöver. För du kan inte bara blåsa på högsta värmen och förvänta dig magnifika resultat. Det fungerar inte så.

Bestämmer du dig för att byta ut och upp dig, kommer här en lista med de 5 bästa hårfönarna på marknaden just nu. Listan är utan inbördes ordning och vi har såklart täckt ett spann med hårfönar i olika prisklasser.

Björn Axén Tool Power Pro – OBH Nordica
Pris: 499 kronor
2200 watt, extra lång sladd som är hela 2,8 meter lång och med 3 olika värmelägen. Do we need to say more? Egentligen inte, så vi gör det enkelt för alla: det här är ett bra köp. Slå till.

Här kan du köpa den här produkten

BaByliss Salon Air Brilliance – Babyliss
Pris: 1032 kronor (nu 14% rabatt)
Digital motor av salongsklass med kraftfulla 2 200 W ger ett effektivt luftflöde för exakt, supersnabb torkning och ett hår i världsklass. Hur det kommer sig? Jo, BaBylyss Salon Air Brilliance har ett joniserande supersystem som resulterar i ett glansigare hår.

Här kan du köpa den här produkten

Björn Axén Tool Excellent Pro – OBH Nordica
Pris: 1277 kronor
En bra hårfön kan man ha i åratal. Det är sanningen. Moderna hårfönar har nämligen en sanslöst hög teknisk nivå, vilket tenderar att resultera i genuint bra produkter. Just den här, från Björn Axén, är créme de la créme. Ett smakfullt och smart val för finsmakaren.

Här kan du köpa den här produkten

Proluxe – Remington
Pris: 479 kronor

Vad är det som gör Proluxe från brittiska Remington värd att titta närmre på? Enkelt. Den har en inbyggd ultraintelligent OPTIHeat-teknik. Vad det betyder? Den ger värme där det behövs, ingen annanstans.

Här kan du köpa den här produkten

Ionic Hair Dryer – Remington
Pris: 214 kronor
Vill du ha bang for the buck? Då är Remingtons Ionic Hair Dryer svårslagen. För det här är ett riktigt kraftpaket, trots den lilla pengen man tvingas betala för den. Vi vill verkligen slå ett slag för det brittiska klassiska märket Remingtongs Ionic Hair Dryer. Det är ett bra köp.

Här kan du köpa den här produkten

Vill du bläddra bland ett större urval av hårfönar – klicka då här