Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Fläkten som räddar sömnen i sommar

Nu blir sommarnätterna längre – och varmare.
Men du behöver inte bäva för tropiska dygn. Med effektiva fläktar får du den svalka som behövs för att sömnen inte ska bli lidande.
Här tipsar vi om de bästa modellerna.

På Amazon.se kan du hitta ett stort utbud av olika typer av fläktar

Har du tröttnat på att inreda sängen med kylklampar och PET-flaskor fyllda med kallt vatten? Spelar det ingen roll att du duschat precis innan läggdags? Och har du dessutom svårt att sova med öppet fönster eftersom du störs av nattens buller?

Under sommarens heta nätter är det många som känner hur svetten lackar, lakanen klibbar på ryggen och att klockan obönhörligt tickar på samtidigt som man ligger och vrider och vänder på sig i väntan på sömn.

En effektiv fläkt på golvet, nattduksbordet eller kanske i taket kan i många fall vara lösningen på problemet.

Här listar vi några olika typer av fläktar som räddar nattsömnen i sommar.


AireRyder takfläkt

Pris: 1 306 kronor
Det är som om sovrummet omsluts av en filt av svalka när denna takfläkt, perfekt anpassad för 15 kvadratmeter stora rum, sätts igång. Fläkten går att styra med fjärrkontroll eller med dragkabel. Dessutom är den multifunktionell och kan användas både på sommaren och vintern. Vem vill inte spara värmekostnader under de kyligare månaderna?

Här kan du köpa AireRyder takfläkt.


Pro Breeze golvfläkt

Pris: 600 kronor
Med hela 80 graders oscillationstäckning sprids luftutblåset över ett stort område, och ger en skön cirkulerande bris över hela sovrummet. Denna nätta och fristående golvfläkt har tre hastighetsinställningar. Kontrollpanelen är lättnavigerad och med fjärrkontrollen i handen kan du själv välja mellan olika inbyggda timerlägen.

Här kan du köpa Pro Breeze golvfläkt.


Boneco Luftduschventilator F220

Pris: 1 424 kronor
Skrivbordsfläkt i snygg och innovativ design som ger utmärkt luftcirkulation i hela sovrummet. Luftflödet kan vridas manuellt i 270 grader och det finns fyra effektsteg att laborera med.

Här kan du köpa Boneco Luftduschventilator F220.


Batteridriven minifläkt

Pris: 120 kronor
Dess litenhet till trots är denna minifläkt med vikbar design ett prisvärt alternativ. Fläkten har ett inbyggt, uppladdningsbart 300mAH-batteri, och håller i upp emot tre timmar efter full laddning med USB-kabel.

Tack vare sin vikbara design kan du packa med den på resor: i handväskan, bagagetrunken och i innerfickan. Fläkten väger bara 58 gram och kan placeras på vilken plan yta som helst. Kanske för dig som ofta är i farten?

Här kan du köpa en batteridriven minifläkt.


Princess 350000 Smart Tower

Pris: 1 163 kronor
Skapar en optimalt uppfriskande bris när du gjort dig redo för att sova. Fläkten är lätt att styra via smartmobilen eller röstkommando (appen HomeWizard Climate). Med stilren design blir denna lyxiga fläkt till en modern inredningsattiralj. Testa de tre luftflödesinställningarna för att få njuta av känslan av en uppfriskande promenad på stranden eller för att få en natt med god sömn. Fläkten kan stängas av automatiskt genom tidsinställningen i appen eller med timerfunktionen.

Här kan du Princess 350000 Smart Tower.


Tristar VE-5970

Pris: 307 kronor
Retrokänslan är total när det gäller denna kopparfärgade bordsfläkt. Men den är inte bara snygg att titta på, fläkten kyler också effektivt ned sovrummet tack vare 80 graders vridfunktion. I urvalslistan finns tre effektnivåer.

Här kan du Tristar VE-5970.

Hitta fler varianter av fläktar här!