Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Förekom tjuven – smarta larm skyddar dina saker

Tillfället gör tjuven, sägs det.
Därför ska du göra det svårt att bryta sig in hos dig.
Här är tre stabila larmsystem just nu.

Hitta allt du kan tänkas behöva till ditt hem här

Larm har en avskräckande effekt. Mängder av undersökningar genom åren pekar på samma sak: Tjuven struntar i att göra inbrott i de hus där larm är installerade, istället väljer den hus utan larm. Samtidigt är antalet system och mängden möjligheter att anpassa dessa enorma – därför är det viktigt att tänka igenom vilka larmbehov man har. Nedan listar vi tre system i olika prisklasser och med olika funktionalitet.

Lyx: Ring Alarm

Ett komplett system som du monterar själv. Förutom självklarheter som basstation och knappsats ingår rörelsesensor och räckviddsförlängare. Kan enkelt utökas med en mängd andra produkter. För ungefär 100 kronor i månaden kan du få assisterad och mobil övervakning som tillval.

Mellan: Honeywell Security HS330S

Välkända Honeywell har ett helt trådlöst system där inga kablar behövs. I grundutförandet ingår två rörelsedetektorer samt två fönster/dörr-sensorer. Vid behov kan systemet byggas ut, dessutom kan du ställa in en pinkod om du inte har taggen med dig. 

Budget: Linkind Smart 

Till ett väldigt tilltalande pris får du ett komplett set med knappsats, en rörelsedetektor och två fönster/dörr-sensorer. Du styr förstås allt via en app i telefonen. Precis som andra moderna system kan du bygga på larmet med exempelvis kameror och lampor.

Här kan du hitta fler avskräckande inbrottslarm

Läs mer:

Enklare vardag med trådlös belysning – så funkar det

Här är de värsta eltjuvarna i ditt hem – och så minskar du kostnaderna

Fem vardagshjältar du inte vill vara utan