Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Förvandla din trädgård till ett vattenland

Slipp packa väskan till stranden, fylla bilen med badleksaker och stressa iväg familjen innan parkeringen blir full. Njut av lata sommardagar hemma på tomten istället.
– Så skapar du din egen vattenpark i trädgården.

Bläddra bland ett stort utbud av vattenleksaker på Amazon.se

Det finns få saker som tar en tillbaka till barndomen som sommarlovsdagar i vattenparker och utomhuspooler. Kanske fanns det både vattenrutschkanor, vågmaskiner och hopptorn. Eller så var du nöjd med att flyta omkring på en badring eller svalka fötterna i poolen.

Det finns inget som hindrar dig från att leva ut barndomens härliga sommardagar – även i vuxen ålder. Kanske bor du i ett hus med en stor gräsmatta? Om sådant är fallet kan du nämligen förvandla din trädgård till ett alldeles eget vattenland – som lämpar sig för både vuxna och barn. 

Vi har samlat ihop allt från pooler till vattenspridare och såpbubbelmaskiner för att du ska kunna skapa en drömlik sommaroas hemma hos dig.

Lek och bus hela sommaren lång – med vattenleksaker för hela familjen 

Candy Zone Lekcenter

Det här är en barnpool kallad duga. Med godisinspirerade detaljer kommer detta så kallade lekcenter verkligen bli sommarens centrum för lek och bus. Förutom den stora vattenrutschkanan ingår bland annat två uppblåsbara klubbor och en vattenspruta som enkelt ansluts till trädgårdsslangen. Den uppblåsbara poolen rekommenderas till barn från 3 år.

Gräsklippare med såpbubbelmaskin 

Finns det något mer magiskt än såpbubblor? Även i vuxen ålder finns det något njutningsfullt i att se dessa färgskimrande bubblor sväva omkring i sommarvinden. Sprid kärleken för såpbubblor vidare i familjen med en gräsklippare med inbyggd såpbubbelmaskin. Gräsklipparen är anpassad för familjens minsta, och medan den lilla låtsas klippa gräset blåser hundratals bubblor ut på bara några sekunder.

Vattenrutschbana med inbyggd sprinkler 

Plana vattenrutschbanor slog verkligen igenom för några somrar sedan, och trenden verkar hålla i sig. Receptet verkar lyda nervkittlande och underhållande på samma gång. Det är trots allt dags att investera i lekfull utomhusutrustning , även om vi på många ställen i landet hoppas på lite högre temperaturen. Varför inte köra på en vattenrutschbana som denna, med inbyggd sprinkler och medföljande bodyboards? 

Dinoland Play Center

Ytterligare en imponerande barnpool är denna i dinosauriedesign med inbyggd vattenrutschkana. Poolen har tjocka väggar och en uppblåsbar båge med integrerad vattensprayfunktion som enkelt ansluts till trädgårdsslangen. Med en här babypoolen kan du skapa en egen liten sommaroas för familjens minsta. 

Vattenspridare för barn 

Glöm traditionella vattenspridare vars främsta syfte är att hålla gräset grönt. Den här vattenspridaren är speciellt anpassad för barn och föreställer en humla. Låt familjens minsta leka av sig i denna svalkande vattensprinkler – hela sommaren lång. 

Pool 

Maximera sommarens vattenlek med en pool från INTEX. Den här ovan-jord-poolen är lätt att montera och kräver inga verktyg – det är bara att bygga ihop ramen och fylla med vatten. Lätt som en plätt! Metallramen säkerställer att poolen håller sig stabil och väggarna är gjorda av ett tjockt trelagers-foder. Att svalka sig i poolen är ett perfekt sommarnöje för hela familjen.

Du hittar fler leksaker för varma sommardagar här

Läs mer: 

Lyxsemester utan resa – så fixar du ditt eget hemmaspa

Allt för en lyckad husvagns- och husbilsemester i sommar