Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Förvaringsknepen – så får du ordning i hemmet

Organisering och bra förvaring är något av det viktigaste i ett hem för att skapa harmoni.
Med små ytor är det av ännu större vikt att hitta smarta lösningar för förvaring.
Vi visar dig vägen till ett välordnat hem.

På Amazon.se hittar du produkterna för hemförvaring

Visst är det väl tillfredsställande och lugnande när papper, kläder, verktyg, köksredskap och andra prylar ligger på sin rätta plats och det är lätt att hitta det du söker? Lådor, galgar, hyllor och andra smarta förvaringslösningar gör det mycket enklare att hålla ordning.

Garderober och klädkammare kan bli en källa till irritation när kläder ska in och ut dagligen, samtidigt som de ska samsas med både skor och eventuella fritidsprylar. Här finns flera förvaringslösningar som kan underlätta. Saknar dina garderober hyllor kan du till exempel ordna det genom att fästa förvaringshyllor i garderobsstången. Skolådor hjälper dig att hålla bättre koll på skorna.

Bor du litet är det ännu viktigare att få förvaringen att funka. Förvaring under sängen, och förvaringslösningar på dörrar kan vara den sista pusselbiten du behöver för ett välorganiserat hem.

När det börjar bli svårt att få plats med alla saker hemma är det dags att rensa. Sortera ut det du inte längre använder eller gillar. Skänk, sälj och släng.

Här är produkterna som bidrar till ett välordnat hem.


Hängande förvaring för dörr

Pris: 308 kronor
Smart förvaring som kan hängas på dörrar – utmärkt för den som har ont om andra förvaringsytor. Två olika krokar gör att lösningen passar de flesta dörrar. Fem stora fack med genomskinliga partier gör det enklare att se vad som ligger i facken. Perfekt för underkläder, vantar, halsdukar och liknande. Passar även bra för toalettdörren och förvaring för flaskor, smink, bomullspads och andra toalettartiklar. 125 cm lång och 31 cm bred. Finns i flera olika färger.

Här kan du köpa och läsa mer om hängande förvaring för dörr.


Galgar i rosa sammet

Pris: 264 kronor
Enhetliga galgar ger lite extra glädje och harmoni när du öppnar garderoben. De här eleganta galgarna i rosa sammet och krok i rosaguld är inte bara snygga, de är även så tunna att du sparar en hel del utrymme. Dessutom gör sammeten att kläderna inte glider av galgen och hamnar på golvet. Krokarna kan vridas i 360 grader och den smarta galgen passar såväl byxor och skjortor som slipsar och linnen. Klarar 5 kilo.

Här kan du köpa och läsa mer om galgar i rosa sammet.


Skohylla för 40 skor

Pris: 661 kronor
Det finns flera anledningar till att förvara skor på ett bra sätt. För att de ska hålla sig fina och inte blekna bör de förvaras torrt och mörkt. Garderoben eller klädkammaren är ett bra ställe. Med den här hyllan, med plats för 32–40 par skor, skapar du ordning och reda. Hyllan i metall är stilren och passar även bra i hallen för den stora familjen som ofta har många skor framme. De två hyllorna går att ställa bredvid eller på varandra. Du får en väldigt bra översikt över skorna, och hyllorna är stabila även när de är fulla. Hyllplanen i galler är justerbara och kan vinklas nedåt eller vara plana. Hyllan är 164 cm hög när de två hyllorna står på varandra. Finns i grå och svart.

Här kan du köpa och läsa mer om skohylla för 40 skor.


Praktisk hylla för garderoben

Pris: 213 kronor
Den här hyllan fäster du enkelt med kardborreband runt garderobsstången och får en praktisk förvaring som passar för skor, handdukar, lakan och liknande. Utnyttjar utrymmet till max. Den hängande hyllan har tio fack, 30 cm gånger 15 cm stora. Hyllan finns i rosa, blå, gul och svart. Två hyllor ingår i priset.

Här kan du köpa och läsa mer om praktisk hylla för garderoben.


Förvaringsburkar för torrvaror

Pris: 325 kronor
Lufttäta burkar i BPA-fri plats som passar utmärkt i köksskåpen för förvaring av torrvaror som mjöl, socker, müsli, pasta och liknande. I köpet ingår fyra stora, åtta medium och fyra små behållare. Med de här behållarna, som är stapelbara, utnyttjar du utrymmet i skåpen optimalt. Det ger också ett enhetligt och trevligt intryck att organisera torrvarorna på detta sätt. Svarta etiketter och en vit penna ingår för att enkelt kunna märka burkarna.

Här kan du köpa och läsa mer om förvaringsburkar för torrvaror.


Korgförvaring för köket

Pris: 823 kronor
Brukar diskmedel, diskborstar, påsar och rengöringssprejer ligga i en enda röra i skåpet under diskhon? I så fall är du inte ensam. Med den här korgförvaringen skapar du enkelt bättre ordning. I köpet får du två insatser med två utdragbara lådor vardera. Tillverkad i kolstål som är resistent mot fukt och rost. Benen är försedda med gummifötter som gör att korgförvaringen står stadigt och håller sig på plats. Korgförvaringen passar lika bra på diskbänken för förvaring av kryddor och andra burkar.

Här kan du köpa och läsa mer om korgförvaring för köket.


Förvaringsväskor i tyg med blixtlås

Pris: 168 kronor
Under sängen är en plats som är utmärkt för förvaring om du bor lite mindre och vill utnyttja alla ytor. De här förvaringslådorna i tyg är vikbara och går att stoppa undan enkelt när du inte använder dem. Perfekta för förvaring av kläder som inte är i säsong, extratäcken, handdukar eller något annat som du har behov av att gömma undan men ändå ha nära till hands. Väskorna kan även förvaras inne i en garderob, eller varför inte utnyttja ytan ovanpå garderoben.

Här kan du köpa och läsa mer om förvaringsväska i tyg.


Förvaringsbox för solglasögon

Pris: 235 kronor
En sorteringslåda för småförvaring, som passar lika bra i hallen, garderoben, badrummet eller på sminkbordet. Få ordning och reda på dina mindre saker som solglasögon, smink eller handarbetsprylar. Förvaringsboxen har tre utdragbara lådor som är indelade i tre separata fack. Den genomskinliga plastlådan gör det enkelt att få överblick över prylarna. Finns i flera olika nyanser. Förvaringsboxen är stapelbar så köp gärna flera och ställ dem på varandra.

Här kan du köpa och läsa mer om förvaringsbox för solglasögon.

Hitta alla förvaringslösningar för hemmet här!