Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Från resekudde till bagagevåg – allt du behöver till jobbresan

Business or pleasure? Om svaret lutar åt det första, finns det en del saker som kan göra resan lite smidigare och lite bekvämare.
Vad sägs som en resekudde från Samsonite som både möjliggör en skön tupplur och en ergonomisk arbetsplats?

Du hittar fler bekväma och smarta reseaccessoarer på Amazon

Resekudde

Finns det något trevligare än att resa? Nja, inte mycket. Men alla resor är inte för nöjes skull, vissa resor är i rena jobbsammanhang och kräver sin planering – och sina prylar. A och O vid intensiva resor är bekvämlighet – både för att kunna arbeta på språng, det vill säga i luften, och för att passa på att vila när tillfället ges. I båda fallen är en uppblåsbar resekudde den perfekta följeslagaren. Den här gråa resekudden från Samsonite är lätt att blåsa upp och lätt att packa ner – förvara den i den medföljande påsen i fickformat när du inte använder den. 

Förvaring för Apple-tillbehör 

Nu har vi checkat av komfort och det är dags att gå vidare till de mer praktiska, eller snarare tekniska, prylarna. Jobbresor kräver ofta en hel del teknisk utrustning, beroende på vad man jobbar med såklart. Men många har ofta med sig en dator, telefon, läsplatta och liknande. Det innebär också att man måste ta med laddare, adapters och andra tillbehör för att hålla igång arbetet. Då är en Leather Tech Organizer från det svenska varumärket Woolnut perfekt att packa ner dina Apple-tillbehör i. Tänk dig en necessär –  fast för dina techprylar.

Laptopväska 

När vi ändå är inne på tekinkförvaring vore det inte mer än rätt att nämna denna stilrena laptopväska från det svenska varumärket The Friendly Swede. Den beskrivs som en  minimalistisk laptopväska i tidlös design med en modern twist. Väskan rymmer en 13 tums dator men har även plats för diverse småsaker som laddare, skrivblock och mappar. Väskan är utrustad med en justerbar axelrem och är tillverkad av veganskt PU-läder. 

Bagagevåg 

Risken är ganska stor, framför allt vid jobbresor, att du endast får ha med dig handbagage. Då är det såklart viktigt att du får med dig allt du behöver, men ännu viktigare att du håller dig till viktgränsen. Med en bagagevåg från MYCARBON kan du på ett snabbt och enkelt sätt kontrollera packningen – upp till 50 kg. Vågen är både liten och praktisk och tar knapp någon plats i bagaget – så att du kan ta väga din packning på hemvägen också. 

Klädväska 

Ska du på möte direkt efter flyget? Inga problem. Med en klädväska från IAMRUNBOX har du alltid skrynkelfria skjortor nära till hands. Denna skjortväska rymmer både kläder och accessoarer – beroende på vad du packar ner såklart. Den innehåller dessutom en “Folding Assistant” som visar hur du viker kläderna på bästa sätt – för ett skrynkelfritt resultat! 

Du hittar allt för packning och bagage här

Läs mer: 

Resa med djur? – 3 säkra och bekväma transportburar

Dags att ge sig ut i världen igen – här är allt som gör resan mysig