Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Fyll på hushållsförrådet – här är prylarna till bäst pris

Du behöver inte vara en råbarkad prepper för att inse värdet av att fylla på förråden hemma. Kan du dessutom göra det till ett marknadsmässigt svårslaget pris vore väl det inte helt fel? Tur för dig att du kan det, på en och samma plats.

På amazon.se kan du fylla på hushållsförrådet till ett ruskigt bra pris

Ibland får man bara nypa sig i armen och uppskatta det faktum att man lever 2021 och inte 2001, 1921, 1821 eller något annat år. För hur många bra och nyttiga lösningar och uppfinningar har vi inte sett de senaste åren? En sak som vi bara inte får glömma bort att uppskatta är det faktum att vi nu för tiden slipper gå i butiker för att handla tråkiga saker som toalettpapper, tandkräm, tandborstar, soppåsar och så vidare.

Nu för tiden kan man få allt sådant hemskickat, medan du ligger i soffan och kollar på serier. Det är just det som är så bra med att leva i år, och inget annat år. Dessutom kan du få gratis hemleverans om du passar på att bli Amazon Prime-kund.

Visste du exempelvis att du kan få detta hemskickat till ett sanslöst bra pris?

Toalettpapper
Pris: 32 kronor
Säga vad man vill, men 32 kronor för 16 rullar toalettpapper är svårslaget. Här luktar det bara en sak och det är ”klipp”. Slå till.

Här kan du köpa den här produkten

Tandkräm från Colgate
Pris: 8,40 kronor
Hur kommer det sig att tandkrämen alltid måste ta slut innan man kommer på att köpa ny? Det är så typiskt. Vi tänker att om priset nu ligger på 8,40 kronor/st och man ändå ska beställa hem, så borde man kanske beställa flera direkt?

Här kan du köpa den här produkten

Eltandsborstar från Oral-B
Pris: 577 kronor
Är det inte hög tid att byta från klassisk tandborste till eltandborste? Jo, vi tror det. Det är både effektivare och skönare. Här får du dessutom två, till priset av en.

Här kan du köpa den här produkten

10-pack från Oral-B
Pris: 226 kronor
Behöver du fylla på tandborsthuvudena? Inga problem. Här har du 10 st, till ett pris som motsvarar 5 eller möjligen 6. Håll till godo.

Här kan du köpa den här produkten

Diskmaskinssalt 1,2 kg från Finish
Pris: 16 kronor
Om du inte använder diskmaskinssalt on a regular basis behöver du se över tallrikarna, glasen och besticken – det kan vi lova. Här får 1,2 kg för ynka 16 kronor.

Här kan du köpa den här produkten

Vill du se ett större utbud – klicka då här