Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Gaming – välkommen till TV-spelens värld

Efter en solig sommar börjar nu hösten närma sig. Tråkigt kan vissa tycka, men i skymundan njuter gärna en sann gamer. Det må finnas saker du endast gör på sommaren, men oavsett tid på året är det alltid lägligt att spela. Visst är det då viktigt att ha de rätta spelen nära till hands. Det spelar ingen roll om du är en datorspelare eller en konsolfantast, vi finns här för dig.

På Amazon.se hittar du allt du behöver för en härlig gaming-kväll

En varm sommar kan det vara lätt att glömma hur härligt det faktiskt är att bänka sig framför tvn med en kontroll i handen. Ofta har vi fullt upp med annat. Vi unnar oss badande, vi reser bort, vi träffar mer människor. Visst finns det ett värde i det, men vikten av att slappna av och unna sig egentid försvinner lätt. Visste du att tv-spel kan fungera stresslindrande för dig? Inte minst bidrar det även till förbättrad koordinationsförmåga. Det finns flera fördelar i gaming, men framförallt är det riktigt kul.

Vilka spel är då rätt för dig? Självklart beror det helt på smak, men visst finns det ett par guldkorn därute som bara väntar på att hamna i just din konsol. Oavsett om du har Xbox, Playstation eller dator.

Här kommer ett gäng av de bästa spelen tillgängliga till alla konsoler

Assassin’s Creed Vallhalla

Pris: 533,77 kronor

Om du har spelat de tidigare spelen i serien förstår du varför vi rekommenderar Assassin’s Creed Valhalla. Vi far tillbaka i tiden till vårt grannland Norge där du med din egen-anpassade karaktär tar dig ann 800-talet och dess faror. Ett öppen värld-spel som inte bara leder till storslagna plundringar, utan du är också med och bygger en bosättning. Här skriver du din egen vikingasaga. 

Här kan du köpa den här produkten

Doom Eternal

Pris: 189 kronor

Har du kanske på yngre dagar spelat det legendariska spelet Doom? Du ser rätt, en uppföljare har anlänt. Och visst har inte skaparna svikit oss fans. Doom Eternal är ett FPS-spel med femte plats i serien, men låt det inte skrämma dig från att göra det till ditt första. Spelandes som Doom Slayer kommer du möta helvetets styrkor och därmed tvingas kämpa mot dess demoner.  Du kommer snabbt fastna i spelets fartfyllda singleplayer-läge, men också glädjas i deras multiplayer. 

Här kan du köpa den här produkten

Fifa 21

Pris: 332,38 kronor

Du är väl inte trött på fotboll efter sommarens EM? Vilken tur. Passa på ta dig an den senaste upplagan av fotbollsspelet FIFA! Bjud över vänner att spela mot, eller njut karriärläget. Du kan också bygga ditt egna lag, helt efter dina egna drömmar och mål! Spelserien är en odödlig klassiker du inte kommer ledsna på.

Här kan du köpa den här produkten

Red Dead Redemption 2

Pris: 299 kronor

Sugen på ett av de högst betygsatta spelen i världshistorien? Red Dead Redemption 2 är ett svårt spel att missa om du befinner dig i gaming-världen. Vi far tillbaka till slutet av 1800-talets Amerika för att följa en ligaledares högra hand i ett vilda västern som inte längre är lika vilt. I detta öppen värld-spel slukas man snabbt in i en annan tid där du kan göra allt från att jaga, fiska, rida häst eller till och med tända en brasa.  

Här kan du köpa den här produkten

Resident Evil VIllage

Pris: 609,90 kronor

Är du en person som inte är den lättaste att skrämma? Då har du inte spelat ett Resident Evil-spel. Spelandes som Ethan kommer du behöva ta dig igenom olika delar av en by där varje del är en egen form av prövning. Knarrande ljud från byggnader och tunga andningar är bara en bråkdel av vad som kommer att göra dig obekväm. Med fantastiska ljud- och ljuseffekter kommer Resident Evil VIllage att utmana alla dina sinnen. Ändå lyckas man lustigt nog bli lite beroende av spelet. 

Här kan du köpa den här produkten

The Witcher 3: Wild Hunt (Game of the Year Edition)

Pris: 249 kronor

Har du tidigare sett tv-serien The Witcher? Visste du att den grundar sig i ett tv-spel? The Witcher 3 är ett RPG-spel där du som professionell monsterjägare tar dig an utmaningar i en värld fylld av mytologi för att överleva vardagen. Trots att spelet har ett par år på nacken är det få som har lika stor öppen värld som The Witcher 3. Dessutom blev det årets spel, behöver jag säga mer?

Här kan du köpa den här produkten

 Klicka här för fler spel att ha en härlig kväll med