Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Gaming Week – årets köpfest för gamers

Ladda batterierna inför årets köpfest.
En vecka fylld av spännande gaming-erbjudanden med allt från datorer till hörlurar till spelkonsoler. Den 2-8 maj är det Gaming Week på Amazon.se – och det vill du inte missa.

Ta del av alla erbjudanden under Gaming Week på Amazon

Äntligen har spelvärlden fått en hel vecka tillägnad just gamingprylar. Den 2 maj inleds Gaming Week på Amazon med en uppsjö spännande erbjudanden med allt från tekniska prylar till strategiska spel. Kanske är det hög tid att uppgradera din gamingutrustning med en snabbare datormus eller skönare lurar? – Allt för att optimera din spelupplevelse. Vi har därför valt ut några top deals från Amazon för att hjälpa dig på traven. 

Det här är prylarna du inte vill missa under Gaming Week

HP Pavilion Bärbar Gamingdator 

HP Pavilion Gaming Laptop är datorn för dig som inte vill kompromissa mellan prestanda, produktivitet och underhållning. Den är utrustad med 10:e generationens Intel i5 Core-processor och NVIDIA GeForce 1650Ti-grafikkort samt 32 GB RAM – för en riktigt grym spelupplevelse. HP Pavilion Gaming Laptop har en 17,3 tums skärm med en upplösning på 1080p och blixtsnabb uppdateringsfrekvens (144 Hz) vilket ger riktigt bra flyt i spelet. 

Logitech G604 LIGHTSPEED Trådlös Gamingmus

För att optimera din spelupplevelse kan det vara värt att investera i en riktigt bra gamingmus. Och just nu har Amazon några riktiga top deals på just gamingmöss. Den här trådlösa musen från Logitech är snabb, pålitlig och högpresterande – det perfekta komplementet för att ta ditt spelande till nästa nivå. G604 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse är utrustad med Hero 16K-sensor och har 15 programmerbara kontroller, inklusive sex tummknappar. Den klarar spel i upp till 240 timmar i lightspeed-läge eller upp till 5,5 månader i Bluetooth-läge – det är en mus för seriösa spelare helt enkelt. 

PDP Wired Controller för Xbox One, Xbox Series och Windows (PC) 

Kan ej hitta produkten.

Snygg design och halkfritt grepp – med en lång, avtagbar sladd för ökad komfort. Med hjälp av den kostnadsfria PDP Control Hub-appen kan du omprogrammera knapparna efter dina behov, så att du kan anta spelets utmaningar med bästa möjliga förutsättningar.

Trådlöst Headset för Xbox

Är du ute efter en riktigt bra deal på gaminglurar? Då är PDP Wireless Headset något för dig. De är trådlösa, har en batteritid på 16 timmar och flip-to-mute-funktion så att du kan spela obehindrat och ostört under alla dygnets timmar. Communication is key! Och tack vare den brusreducerande mikrofonen och kraftfulla 50 mm-ljuddrivrutiner kan ni kommunicera och kommendera utan avbrott och störningar. 

Nintendo Switch Ring Fit Adventure – Limited Edition Bundle

Att spela har aldrig varit så enkelt. Med Nintendo Switch spelkonsol kan du spela var som helst och hur som helst; anslut konsolen till TV:n, håll Joy-Con-kontrollerna i varje hand eller spela tillsammans med en vän i multiplayer-läge – med varsin kontroll. I Ring Fit Adventure utforskar du en stor värld och slåss mot fiender samtidigt som du utför träningsinspirerande övningar – det är både utmanande och underhållande! 

Handkontroll för Nintendo Switch 

Ta ditt spelande till nästa nivå med en Nintendo Switch-konsol med inbyggt ljud och ultrasnabb reaktionshastighet. Inte nog med själva ljudupplevelsen blir snäppet bättre, du kan dessutom omprogrammera knapparna och därmed anpassa konsolen efter dina spelpreferenser. Du kan även välja utseende på handkontrollen genom att byta ut och sätt in olika Faceoff-faceplates. 

Spana in fler Gaming Week-erbjudanden här!

Läs mer:

Bästa datorskärmarna för gaming – så väljer du rätt

Gamingprylarna som gör dig till en bättre spelare