Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Gamingprylarna som gör dig till en bättre spelare

Du blir inte en bra gamer över en natt – eller utan en rejäl mängd speltimmar.
Men det är inte bara övandet som spelar in på om du kommer vinna över dina motståndare.
Rätt material ger dig förutsättningarna att utvecklas och ligga steget före.

Hitta spelutrustning som passar just dig på Amazon.se

Oavsett vad du har för ambitioner med ditt spelande förhöjer bra utrustning din spelupplevelse. Förutom att själva känslan går hand i hand med en bra mus, ett bekvämt tangentbord och sköna hörlurar, så är det dessutom när det står och väger mot dina motståndare som själva utrustningen kan vara avgörande.

I grund och botten ger förstås övning färdighet och det är till störst grad antalet speltimmar som fastställer resultatet i ditt spelande, men det går helt enkelt inte att undgå att vassa gamingprylar ger dig bättre chanser – oavsett om det är Fortnite, League of Legends eller CS:GO du spelar.

Här tipsar vi om några utav marknadens bästa accessoarer för gaming, som tar ditt spelande till en ny nivå.


Trådlös mus, Razer Orochi V2

Pris: 845 kronor
Glöm klumpiga möss som reagerar trögt på dina kommandon. För att ta ditt spelande till nästa nivå behöver du en mus som lägger sig bekvämt i handen och agerar snabbt på dina rörelser och klick. Med Razer Orochi V2 finns inget utrymme för att skylla på musen om det går dåligt i spelet – då behöver du snarare öva mer på att sikta eller reagera snabbare. Den här trådlösa musen med 950 timmars batteritid har en klicktålighet på totalt 60 miljoner klick, samt en sensor som spårar dina rörelser felfritt.

Här kan du läsa mer om och köpa Razer Orochi V2.


Musmatta, SteelSeries QcK

Pris: 119 kronor
För att din avancerade mus och dess funktioner överhuvudtaget ska fungera på ett önskvärt sätt så är en rymlig och slimmad musmatta ett måste. I rätt termer ska musmattan vara optimerad för musens rörelser och dessutom vara halkfri och säkrad från oönskade rörelser. Detta garanterat SteelSeries QcK som med sitt mikrovävda tyg garanterat full kontroll.

Här kan du läsa mer om och köpa SteelSeries QcK.


Tangentbord, SteelSeries Apex 7

Pris: 1 678 kronor
När det kommer till tangentbord för spel så finns det en uppsjö av alternativ för olika spelstilar och smak. Man brukar prata om tangentbordets “switchar” – det vill säga tekniken bakom. Merparten av alla gamingtangentbord har mekaniska brytare, vilket innebär att de är anpassade för att du ska kunna välja brytare som reagerar på ett knapptryck långt tidigare än vad ett tangentbord skapat enbart för skrivande har.

SteelSeries Apex 7 är ett fullbordat tangentbord för gaming, utrustat med ett mekaniskt gamingreglage som garanterar 50 miljoner tangenttryck. Tangentbordet har ett handledsstöd som ger ett bra stöd åt handen för långa gamingsejourer, snygg design och lyxfunktionen OLED Smart Display som visar upp spelinfo, chattmeddelanden, musikspår med mera.

Här kan du läsa mer om och köpa SteelSeries Apex 7.


Trådlöst headset, Razer Blackshark V2 Pro

Pris: 1 690 kronor
Ljuddetaljerna i spelet ska kunna urskiljas samtidigt som du kommunicerar med dina med- och motspelare för att din spelupplevelse bli så bra som möjligt och dina chanser för att prestera bättre ska öka. Sedan är det en bonus om du undviker att dränera dina kompisars spelupplevelse genom att ha en bra mick som du pratar i.

Därför är det viktigt med ett bra headset och i kategorin av topprankade sådana ligger Razer Blackshark V2 Pro. Förutom att det här headsetet är trådlöst och du på så sätt slipper sladdtrassel medan du spelar, så säkerställer banbrytande teknik ett klart och tydligt ljud sånär inpå perfektion, tillsammans med avancerad brusreducering som stänger ute buller både för dig och för dina medspelare.

Här kan du läsa mer om och köpa Razer Blackshark V2 Pro.


Gamingstol, Flash Furniture X20

Pris: 2 105 kronor
En spelkväll kan sluta i bitter sorti på grund av mycket – men det ska inte behöva göras på grund av ont i rygg och nacke efter att ha suttit på en köksstol hela kvällen. Ergonomin i en ordentlig gamingstol garanterar en skön och bekväm kväll med många speltimmar, justerbar efter vad som passar dig.

Här kan du läsa mer om och köpa en perfekt gamingstol från Flash Furniture X20.

Välja bland ett stort utbud av mer spelutrustning här!