Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Gåvorna att ge honom på alla hjärtans dag

Kärlekens dag, Alla hjärtans dag, ligger precis runt hörnet.
I tider som dessa finns det inget viktigare än att visa uppskattning till den man håller kär.
Så passa på att skämma bort din partner lite extra med någon av dessa presenttips.

Hitta alla gåvor till alla hjärtans dag här

Alla hjärtans dag står för dörren, dagen vi firar kärleken och visar uppskattning mot de vi håller kär. Det kan vara både sina vänner, sin familj eller sin partner. Och givetvis även en dag för att sprida omtanke till alla man inte känner med. Det borde vi givetvis göra varje dag, men i vardagens bestyr och i en värld som ständigt rör sig kan man ibland glömma bort att stanna upp, uppskatta och ge de nära och kära lite extra värme. Därför är dagar som alla hjärtans dag ett utmärkt tillfälle för att faktist stanna upp, rannsaka sig själv och ge kärlek till de som givit dig det.

Alla hjärtans dag handlar även mycket om kärleken till sin partner, och visst kärlek kan inte köpas för pengar. Men att ge en uttänkt gåva till sin pojkvän eller flickvän, fru eller make,  kan vara en fin gest för att visa att man tänker på hen och vill skämma bort det lite extra ibland.

Att köpa för köpandets skull tycker vi går bort, men att köpa en gåva som andas lyx, är personlig eller som kan bäras år efter år är en bra idé i alla hjärtans dag gåva. Vi har listat gåvorna att ge i uppskattningens tecken till den speciella honom.

Alla hjärtans dag gåvorna till honom

Parfym och grooming

Att ta hand om sig själv och ge sig själv omtanke är aldrig fel. En härlig doft och produkter som tar väl hand om såväl skägget som huden är en uppskattade gåva hos varje man. Kanske kan doften för evigt förknippas av er kärlek?

Grooming kitt för män från Jag Shaving 

Ett kit med allt som han kan tänkas behöva för att hålla skägget i trim och fräschör.

Chanel Allure Homme 

En lyxig parfym från anrika modehuset Chanel. En spännande och elegant doft på samma gång. Friskhet och sensualitet i en spännande kombination. En doft han aldrig kommer tröttna på.

Lyxiga underkläder

H&M kallingar i all ära, men ett par från Calvin Klein är något alldeles extra. Dessutom kanske de även sitter lite mer som en smäck, vilket aldrig skadar. Varken för partnern eller den som bär kalsongerna.

Kalsonger från Calvin Klein

3-pack kalsonger i 100% bomull. Både snygga och bekväma på. 

Calvin Klein loungebyxor

Släng hans gamla utslitna mysbyxor och ge honom ett par mer eleganta och välsittande loungebyxor från Calvin Klein. Mysigt och snyggt på samma gång för alla era mysstunder.

Nya hörlurar

Vill du skämma bort honom ordentligt så kan en teknikpryl vara helt rätt. Hörlurar är idag ett måste i allas liv, både på jobben med alla möten på distans eller när du vill koppla av till en podd eller dokumentär i lugnan ro. Eller bara sätta ton på ditt liv, både när du är på språng, i mataffären eller på gympasset.

AirPods Pro 2021

Att dessa lurar varit i var och varannans öron gör en icke förvånad.  Apple AirPods Pro har både aktiv brusreducering som blockerar ljud utifrån, rumsligt ljud med dynamisk huvudspårning som gör att ljudet placeras runt omkring dig, har mjuka, koniska silikontoppar i tre storlekar för flexibel passform och tål både svett och vatten. Lurarna har verkligen enkelhetens magi – lätta att koppla in, känner av om de sitter i örat och växlar automatiskt mellan enheter. En gåva vilken man, eller kvinna, som helst skulle bli strålande glad av.

Bose 700 Brusreducerande Hörlurar, med Alexa Röstkontroll, Silver

Är man ingen fantast av Apple så kan dessa lurar från Bose, Bose 700, vara ett väldigt bra alternativ. Hörlurarna är brusreducerande och utrustade med röstpickup som är optimerad för både Amazon Alexa och Google Assistant. Du kommer åt röstassistenten med ett enkelt knapptryck. Dessutom snabb åtkomst till favoritlåtar och meddelanden tack vare den inbyggda språkassistenten.

Du kan anpassa din miljö med 11 nivåer av brusreducering – du bestämmer vad du vill höra. En perfekt gåva för mannen som älskar att lyssna, både på dig, poddar och musik.

En lyxig klocka

Om man säger att ”diamonds is a girls best friend” så är klockor mäns. Trots digitalisering så flockas männen fortfarande kring lyxiga klockor som de gärna bär på sin handled. Om det är för dess funktion eller bara för att visa upp tiden med stil är en annan fråga. Oavsett så är det en gåva som uppskattas precis som diamanter och juveler.

Tommy Hilfiger herrklocka 

En stilren klocka för han med stil.  Armandet och uret är i rostfritt stål och har en 5 ATM vattenbeständighet. Fodralets diameter är 44 mm och fodralets tjocklek är 9,7 mm. 

Hugo Boss klocka

En stilren och trendig klocka från Hugo Boss i helsvart. Utrustad med trevisarurtavla och datumfunktion. Boettens tjocklek är 8,6 mm och boettens diameter är 42 mm. Svart mesh-armband med IP-beläggning och är vattenavisande. 

Hitta fler gåvor till honom här

Läs mer:

Couple goals – här är träningen ni kan göra tillsammans

Spelen som får det att hetta till i sexlivet

Allt ni behöver för en kväll i kärlekens tecken

Alla hjärtans dag – här är gåvorna hon vill ha