Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Gift guide – 5 studentpresenter för olika intressen

Salt och pepparkvarnar, knivar och köksmaskiner är klassiska gåvor till matintresserade studenter – men varför inte uppmuntra till DIY-matlagning och ge bort ett sushiset från Vancasso?

Du hittar fler serviser och set på Amazon 

Haruka Sushiset

Halva vårterminen har redan gått och för de som tar studenten börjar det dra ihop sig. Kanske är du bjuden på en och annan studentmottagning? Kanske har du ingen aning om vad du ska ta med för present? Vi har samlat 5 perfekta presenttips – allt från traditionella gåvor som champangeglas till tekniska prylar som en smartklocka. Först ut är något för matälskaren, nämligen ett sushiset från Vancasso

Det här sushis-kittet består av två sushiplattor, två skålar, två dippskålar och två par ätpinnar. Det är av porslin i modern, japansk stil och kommer redan i en presentförpackning – perfekt som studentpresent! Porslinet är både diskmaskin,- och mikrovågsugnsäkert och är är idealisk för daglig användning eller vid festliga sammankomster. Det här sushi-kittet är ett måste för alla sushiälskare.

Kristallglas från Chef & Sommelier

En av de mest traditionella gåvorna till en nybliven student är champagneglas. Dessa kristallglas från Chef & Sommelier är utformade för att förbättra smaken med sin eleganta design och utseende. De kommer i paket om sex stycken och rymmer 200 milliliter. 

Trådlösa hörlurar från Sony 

Till musikälskaren – ge bort ett par trådlösa hörlurar med brusreducering från Sony. Dessa bluetoothlurar har perfekt passform, inbyggd mikrofon, lång batteritid och utmärkt ljudkvalité.

Ljusstakar från Georg Jensen

Dessa populära ljusstakar från Georg Jensen är den perfekta presenten till en nybliven student. Cobra Ljusstake har en tidlös design och är både en stämningshöjare och en dekorativ inredningsdetalj. Paketet innehåller två stycken Cobra Ljusstake i storlek medium. 

Fitbit Versa 2 Smartwatch 

Den här smartklockan från Fitbit har ett stort antal specialfunktioner, bland annat kalender, sömnövervakning, kaloriräknare, röststyrning och pulsmätare. Det är en klockren gåva till en hälsomedveten student eller någon som helt enkelt gillar att ha allt samlat i en och samma produkt. 

Du hittar fler presentidéer till blivande studenter här

Läs mer:

Bortbjuden på middag – 5 roliga presenter att ta med

Perfekta ge-bort-presenter till nyfödda