Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Glada barn ger glada föräldrar

Ingen blir glad av att se ett ledset barn. Att finnas där för sina barn är därmed viktigare än något annat. Med det sagt skadar det inte att förgylla deras liv lite extra med en leksak eller två. Vi presenterar därför prylar som kommer få dem att le stort.

På Amazon.se hittar du rätt leksaker för ditt barn

Leksaker är magiska föremål. Kan det vara så att du själv ibland önskar att du hade haft en viss leksak som barn? Du är inte ensam. Idag har många gamla typer av leksaker levt kvar. Alltifrån dockor, superhjältar och leksaksbilar är fortfarande populära, men har fått lite av en uppdaterad prägel. Det är inte konstigt att vi då känner en viss avundsjuka. Speciellt när det kommer till saker som aldrig fanns för oss som barn. 

Det går inte att förneka att utbudet idag är bredare än någonsin. När du och jag var barn kanske inte en modern tv-spelskonsol i hemmet var lika aktuellt, samtidigt som gamla actionfigurer fortfarande är lika coolt. Det är en lyx dagens generation har. Men låt inte det hindra dig från att ge ditt barn lyxen för sin tid, precis som dina nära och kära gav dig det när du själv var barn.

Här visar vi saker perfekta för ditt barns tid

Play-Doh pannkaksset
Pris: 131,45 kronor
Redan då vi såg Pettson och Findus laga en pannkakstårta tillsammans ville vi göra detsamma. Låt ditt barn vara med om den upplevelsen med klassiska play-Doh leran! Här kommer ett set rustat med bland annat deg, stekpannor och andra verktyg som behövs för att få till fina play-doh pannkakor! Play-Doh är giftfri vilket gör att du inte behöver vara rädd för dina barns kontakt med leran. Kanske leder detta till att ditt barn en dag blir en duktig kock?

Här kan du köpa den här produkten

Baby Yoda
Pris: 210 kronor
När den första Star Wars-filmen släpptes 1977 var det nog ingen som trodde att serien skulle leva så pass länge, och att barn ännu skulle leka med karaktärerna. Vi hade fel. Med det sagt är det inte konstigt att just Yoda än idag är en av de mest eftertraktade, speciellt i baby yoda-versionen. Jag menar, titta bara på honom. Du hittar ingen varelse som är så otroligt stark och vis samtidigt som han är så liten och söt. Med andra ord är baby Yoda perfekt för barnen.

Här kan du köpa den här produkten

Hulken
Pris: 146 kronor
Hulken är lika cool idag som igår. En så stark varelse kan inte vara annat än just det. Lek med honom hemma eller ta med honom ut på äventyr i sandlådan, oavsett vad så kommer han att stå sig. Att ni kan röra Hulkens huvud, armar och ben när du och ditt barn leker med honom gör att bara fantasin kan sätta gränserna.

Här kan du köpa den här produkten

Risk Junior
Pris: 197 kronor
Det klassiska spelet Risk är absolut ett spel som var vanligt redan när vi var barn. Du kanske hade det i hemmet, hos farmor och farfar eller på fritids. Med det sagt kan barnen börja spela klassikern än tidigare idag då det nu finns en junior-version! I versionen är ni häftiga pirater som flyttar era sjörövarskepp runt spelplanen för att tävla om dess skatter. Försvara era marker mot andra spelare, samtidigt som ni går till motattack. Trots att det är en version för barn kommer du ha lika kul som sist du spelade. Om du dessutom introducerar barnen för den här versionen kommer de i framtiden vilja spela originalet.

Här kan du köpa den här produkten

Spider-Man
Pris: 118,15 kronor (15% rabatt!)
Du kanske mycket väl minns första gången Spider-Man, eller Spindelmannen som vi gärna använde, tog sig från byggnad till byggnad med hjälp av sitt spindelnät från handleden. Med nya filmer, spel och leksaker är han lika tuff idag som igår. Den här leksaken är perfekt utformad för små händer vilket gör det lättare för ditt barn att ha roligt när de leker tillsammans. Kanske blir det till och med en leksak barnen tar med in i bilen, till skolan eller till sängen när det är dags att sova? Oavsett tillfälle är Spider-Man rätt superhjälte på rätt plats. 

Här kan du köpa den här produkten

Nintendo Switch
Pris: 2 999 kronor
Hur häftigt var det inte när du första gången fick spela ett spel framför TV:n? Låt nu ditt barn göra detsamma. Låt det dessutom bli lite extra häftigt då ett Nintendo Switch till och med går att spela i hand! Vi lovar att barnen kommer tycka uppföljare till spel du en gång hade hemma är lika kul som du gjorde. Oavsett om det är spel som Super Mario, Zelda eller Pokémon. 

Här kan du köpa den här produkten

Har du ett litet barn kan du hitta fler saker genom att klicka här