Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Glöm mirakelkurer – rutinen som ger dig svallet

Har du alltid drömt om långt och tjockt hår men förgäves provat den ena produkten efter den andra som utlovar glans, fyllighet och längd men resultatet uteblir? Då är denna hårguide något för dig.

På Amazon.se kan du hitta ett brett utbud av hårdvård

Balsammetoden, extensions, piller och ricinolja. Fyra ting som de flesta har provat för att få långt och tjockt hår men som antingen inte funkar, eller som är för krångligt och dyrt att pyssla med i längden. Vissa av metoderna må funka men ibland är vägen till ett friskt hår enklare än vad du kan tro.

Precis som din hy kräver en anpassad hudvårdsrutin som är enkel att följa dag ut och dag in, gäller det att hitta densamma för ditt hår. Blir det för omständigt tenderar rutiner att rinna ur sanden. Ett enkel tips som räcker långt för fylligare hår är att tvätta håret sällan men med vårdande schampo och balsam samt alltid använda värmeskydd innan du fönar håret. Har du den basen är du en bit på vägen mot drömsvallet. Då har du en bra grund att bygga på efter vad ditt hår mår bra av. Är det frissigt? Lägg till en sprej som kapslar in håret och skyddar mot fukt. Är hårbotten ofta torr? Lägg till en vårdande lotion som du applicerar för att ge fukt till rötterna. Vill du ge håret lite extra kärlek och glans? Addera ett serum. Med en bra grund kommer din rutin både bli roligare, men också ge resultat som håller i längden ( och i längderna).

8 produkter för drömsvallet:

Reparerande schampo, Kevin Murphy

Pris: 435 kronor

Med kraftfulla proteiner från bambu, aminosyror från silke och antioxidanter och enzymer så är detta schampo återuppbyggande, återfuktande och stärkande. Dessutom är det sulfat- & parabenfritt.

Här kan du klicka hem produkten

Reparerande balsam, Kevin Murphy

Pris: 435 kronor

Detta balsam är ett to go balsam för alla hårvårdsnördar. Med ingredienser som ananas- och papayaenzym samt protein från gröna ärtor så repareras, återuppbyggs och stärks torrt och skadat hår. Ett snällt balsam som gör det den ska- vårda och återuppbygger.

Här kan du klicka hem produkten

Värmeskydd, Maria Nila

Pris: 255 kronor

Ett värmeskydd är ett måste för dig som vill spara ut ditt hår utan att få kluvna toppar. Används innan du fönar eller stylar ditt hår med värmeverktyg för att skydda mot värmen. Är det en produkt du ska investera i utöver shampoo och balsam så är det ett värmeskydd. Detta från Maria Nila är även veganskt och snällt mot djuren såväl som planeten.

Här kan du klicka hem produkten

Serum, Kérastase

Pris: 341 kronor

Serum för hår? Ja du läste rätt. Nu vill vi vårda håret så som vi vårdat vår hud. Med Kérastase Résistance Extentioniste Scalp Serum främjas hårväxten och hårbottnen och hårfibrerna stärks ända från rötterna. Detta tack vare ceramider som förnyar hårfibrerna och gör dem elastiska och glansiga och keratin som tränger djupt in i hårfibrerna och stärker dem. Applicera serumet direkt i hårbotten efter att du tvättat håret och torkat det lätt. Serumet bör användas minst 3 gånger i veckan.

Här kan du klicka hem produkten

Thickening Lotion, Kevin Murphy

Pris: 287 kronor

Denna hårlotion är stärkande och ger en förtjockande volymeffekt för tunna och fina hår.

Den innehåller välgörande eteriska oljor som amyris och elemi som vårdar varje hårstrå.

Den är både förtjockande, förstärkande och volymgivande samtidigt som den är sulfat och parabenfri. Appliceras i handdukstorkat hår och fönas in.

Här kan du klicka hem produkten

 

Olaplex set för skadat hår, Olaplex

Pris: 934 kronor

Det optimala produktpaketet för dig som vill ge ditt hår en nystart. Hemmakurbehandlingen Olaplex No.3 reparerar, stärker och skyddar håret på djupet. Denna djupverkande kur gör håret både starkare och ger en friskare look. I kombination med schampot och balsamet underhåller du håret mellan frisörbesöken, och får dessutom en lyxig stund för dig själv.

Här kan du klicka hem produkten

Hårspray, Color Wow

Pris: 255 kronor

Brottas du med frissigt hår? Då är denna produkt något för dig. Dream Coat är ett fuktförseglingspray som stoppar håret från att bli frissigt vid blött och fuktigt väder. Sprayen täcker varje hårstrå med en osyling slöja som håller vatten och fukt ute. Då den är värmeaktiverande så sprayar du den i nytvättat hår i olika sektioner, kammar igenom och fönar sedan in varje sektion. Resultatet blir ett mjukt och silkeslent hår som håller upp till tre tvättar.

Här kan du klicka hem produkten.

Nioxin 3D intensive diaboost, Nioxin

Pris: 390 kronor

Nioxin Intensive Treatment Diaboost Xtrafusion är en behandling för tjockare hår.  Applicera i hårbotten direkt på rotområdet i rent och fuktigt eller torrt hår. Massera därefter försiktigt i en minut för att produkten ska komma ner ordentligt i rötterna och verka och styla därefter som vanligt.

Då den innehåller koffein, panthenol och niacinamid som är kraftfulla ingredienser som gör skillnad så kommer behandlingen verka omedelbart och göra varje hårstrå tjockare. 

Här kan du klicka hem produkten

Saknar du värmeverktyg för att styla håret inför det viktiga mötet eller middagsbjudningen? Alla värmeverktyg kan du hitta här