Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Golfsäsongen är igång – se till att vara rätt kittad

Testa något nytt i sommar?
Varför inte försöka sig på tålamodetssport – golf?
Passar unga som gamla och är en utmärkt sport att utföra under sommarens finaste dagar.
Men kom ihåg att klä dig rätt – både för vädret och för klädkoden på banan.

Spana in allt inför golfsäsongen här

Golfsäsongen är i full gång. Sporten där du allt handlar om att ta sig från a till b börjar konkurrera ut uppstickaren padel bland glada motionärer i medelåldern såväl som unga vuxna som vill nörda ner sig i ytterligare en grej.

Faktum är att golf är en himla bra sport då den passar både unga som äldre – helt enkelt en perfekt aktivitet för hela familjen i sommar.

Ta med hela släkten ut på golfbanan och gör upp om vem i släkten som är den okrönte golfmästaren.

Minigolf i all ära, men att vara ute på den stora banan slår nog som allra bäst.

Få motion, sol i mängder och en trevlig dag ute tillsammans med nära och kära.

Men innan ni börjar svinga för att lyckas med att få in bollen på en ”hole-in-one” , så finns det några prylar att ha koll på innan ni gör entré på den lokala golfklubben i sommar.

Allt ni behöver när ni ska ut på golfbanan i sommar

 

Lacoste Dampikétröja

Piké är ett måste på golfbanan och ett modemärke vars signum just är piké är Lacoste. Denna damvariant kommer få dig att glänsa och få dig svinga som aldrig förr i sommar.

I bomull som andas för en hel dag ute på banan.

Golfshorts för damer från adidas

Eleganta shorts som prickar in klädkoden för golfbanan. Smidiga fickor och eleganta snitt.

Lacoste Pikétröja för män

En klassisk piké för mannen som vill hålla stilen även på golfbanan. Oavsett om du är ett golfproffs eller ej kommer du garanterat känna dig som ett med denna piké från Lacoste.

Golfshorts för herrar från Under Armour 

Ett par stilrena golfshorts för den stilmedvetna mannen från Under Armour. Material som andas och i perfekt längd för att hålla klädkoden på golfbanan.

Golfskor från Callaway 

Ett par rediga skor lägger grunden för dina svingar på banan. Golfarnas nummer ett märke, Callaway, gör skor i högkvalité speciellt utformade för golfbanan. De är i läder som tål vatten och med god andningsförmåga – för att dina fötter ska klara sig en hel dag ute i det gröna.

Spana in damskorna här

Golfhandskar från Callaway Golf 

Med en golfhandske får du ett bättre grepp om din golfklubba och således ett mer kontrollerat slag.

Dessa från Callaway har ett premium japanskt syntetiskt material med ett hållbart syntetiskt läder och 4-vägs stretchmaterial för att skapa en bekväm och hållbar handske för alla väder.

Konstruerad perforering på fingrarna och ovansidan av handen ökar andningsförmågan och fuktreduktionen och Opti Fit Justerbar stängning, som hos våra fler premiumerbjudanden är tunna, lätta och säkra.

Nivea Sun Solkräm för Ansiktet, 50 ml

Flera timmar i gassande sol kräver sin solskyddsfaktor.

Vi kanske inte kan garantera att du inte får en bondbränna men med en solkräm minskar risken för både det och andra skador som solen kan ställa till med.

Denna solkräm från Nivea har spf 50 och är i perfekt resestorlek för att kasta ner i golfbagen – för att alltid vara redo att bättre på skyddet under dagen.

Keps från Nike

En keps är ett garanterat måste i sommar när du ska vara ute och svinga. Skyddar ansiktet från solens starkaste strålar likväl från att du ska bli överhettad efter timmar på banan.

Strumpor från Under Armour 

Ett par sköna strumpor o bomull med ett innovativt material från Under Armour. Strumporna är gjorda av HeatGear-tyg som leder bort svett från huden och håller foten sval, torr och lätt. Perfekt för en lång dag ute på golfbanan med vännerna och familjen.

Spana in fler golfprylar här

Läs mer:

Bästa golfbollarna för just din golfstil

Din väg till ett lägre handicap